Telehold október 16. – ANGYAL JÓSLÁS

 

ŐRANGYAL
Az őrangyalod most Veled van, ha híved, ha kéred, és támogat Téged. Tudd,hogy nagyon szeret téged, szeretete feltétlen és határok nélküli. Azért van veled, hogy előrehaladhass spirituális utadon és másokat is támogathass.

 

MIHÁLY ARKANGYAL
Ebben a pillanatokban Mihály Arkangyal is melléd áll és segít, támogat Téged. Arra kér, hogy minél hogy beszélgess vele teljes nyíltsággal önts ki neki a szívedet és beszélj a gondjaidról. Mihály Arkangyal akárcsak a többi angyal képes egyszerre több helyen is megjelenni, idő és tér nem akadály számára.

 

SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS
Bízz benne, hogy az Univerzum megadta Neked a spirituális fejlődés lehetőségét. Minden pillanatban szeret, vezet, támogat és véd Téged. Add át neki aggodalmaidat.

 

oktoberiangyaljoslas


Az IDŐKAPUBAN a Fényességek karának őrangyala HAHAHÉL őrangyal tartózkodik – Rafael Arkangyal seregében a tudati fényessége energiájával. Ez az őrangyal a Nap és az Uránusz energiáit uralja. Szólíts meg Őt, hogy szavaid békét hozzanak a világba: „Segíts Hahahél Angyal, hogy a lélek, amelyet tőled kapok legyen gazdagabb az emberek iránti szeretetemmel.”

Az Angyalok vigyázzák minden gondolatodat!

 

Asajah
angyalterapeuta

https://asajah.hu/ezovilag/angyal-szeminarium-angyal-tanfolyamok.php