Figyelj a belső hangodra!

H  E  T  I    T  A  R  O  T !
November 30-tól december 6-ig.

Immár Adventben!
A Merkúr elsején a tüzes Nyilas jegyébe lép. Ezzel egyidőben erősödik az önfejlesztési vágy, a tanulás, a közlés, a tudatos cselekvés felé fordulás. A hét egyben a befelé figyelés időszaka is – a lelünk legmélyén levő érzelmek kimondásának időszaka. Ideje van a meghittségnek, a bensőséges, intim megéléseknek, együttléteknek is – kapcsolatunknak egy magasabb minőségre helyezésének.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Csillag XVII.
Hétfőn az Ikrek teliholdat üdvözölhetjük.
http://asajah.hu/misztikus-telihold-kozeleg/
Generálhat ez az állás vitákat, és haragos megmozdulást is. Ügyeljetek még jobban  a közlekedésben. A pozitív megélésekre törekedj. Ne bonyolódj most vitákat a szeretteiddel, szentelj időt a velük való szeretetteljes együttlétre. Megindulhat az információcsere is – üzenetek jönnek mennek – megtudhatod ami téged illet. A jövőtervezésbe merüljetek el.
Elsején pedig a Merkúr a Nyilasba lép át.
http://asajah.hu/a-merkur-a-tuzes-nyilasba-lep/
Ez az állás segít és támogat abban, hogy terveket készítsünk a jövőre nézve!
Most majd jobban és tisztábban ráláthatunk arra, miért kellett elengednünk bizonyos helyzeteket, személyeket, elképzeléseket az életünkből. Megmozdulhatnak anyagi és pénzügyek pozitív irányban.
A párkapcsolatunkat erősíthetjük a hét elejében – kapcsolat gyógyításnak jó ideje lesz. A vénuszi energiák által mély lelki beszélgetésekkel közelebb kerülhetsz szeretteidhez. Érdemes nyitni- beszélgetni, gondokat rendbe tenni, békülni, békülést kezdeményezni, megbocsátani, jóvátenni. (Oldásokkal, blokkoldással kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legjobb program lehet a városnézés – de a szellőztetésbe is kezdhetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál a hétfő, kedd a locsolásnak nem kedvez. Fogyó és tisztítókúra elkezdéséhez remek időben vagy – egész hét alatt! A fogorvosi vizithez a kedd a legjobb nap. A hajmosásnak is a kedd kedvez. Masszázsra, bőrápolásra a hét elejének energetikája kedvez. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – vegyétek észre! (A Hold a levegős Ikrekből szerdán a vizes Rák jegyébe lép át.)

A Válaszutak VI.
Szerdán a Merkúr a Skorpióba lép át. Párkapcsolati válaszutakat hozhat ezen időszak. Az egó harcokat felejtsd el, a kompromisszumra törekedj. Ahol nincs egyetértés, szeretet-melegség ott szakításra kerülhet sor. Alaposan gondold végig mit teszel, semmit se hamarkodj el. Van amikor nem a partnert kell elengedni, hanem a harcot, a vívódást és józan ésszel a szövetségre törekedni. Tessék kicsit sportolni, ne hagyjátok el magatokat – válassz olyan testmozgást, amit mostanság a bezártságban is megtehetsz. (Párkapcsolat-elemzéssel segítek, ha felkeresel.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb program lehet a növényápolás – de nagymosásba is kezdhetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és szénhidrát lesz.  Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál locsolni, füvet nyírni a hét közepében bátran lehet. Csütörtök, péntek fodrászhoz is mehetsz, a hajvágásnak, hajmosásnak kedvez, de a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold a vizes Rák jegyéből pénteken a tüzes Oroszlán jegyébe lép át.)

A Nap XIX.
Hétvégén már jön a Mikulás! A nyilas energiákban már optimistábbak leszünk – türelmetlenség, és rosszkedved szinte elillan. Családi, baráti, rokoni szeretetszálainkat erősíthetjük meg. Kerüljétek a provokátorokat, és a negatív trollkodókat. Derűs lélekben, szeretetben megerősödve ünnepeljétek Adventet. (Csakra-aura harmonizálásra szeretettel várlak!)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legjobb program lehet a hétvége energiája a baráti, rokoni találkozóknak. (Advent második vasárnapja lesz.) A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Az orvosmeteorológiát vedd figyelembe, a kisokosodon! A kertészeti munkáknál a péntek, szombat ültetésnek kedvez. Péntek, szombat, vasárnap műtrágyázni veszélyes lehet, a növényeket, a kiszáradás és kiégés veszélye fenyegetheti – inkább hagyd el.  A hétvége kedvez a szépészkedésnek: fodrászhoz is, kozmetikushoz és masszázsra is bátran mehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvezhet a hétvége. (A Hold a tüzes Oroszlán jegyéből vasárnap a földies Szűz jegyébe lép át.)
A lapokat a  lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Vasárnap Advent második napja lesz – Chamuel Arkangyal látogat meg bennünket a Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála rezgésével.
Gaiga rezgése emelkedik, élni próbálkozik… Bármilyen fura tünet jelentkezhet azoknál akik alacsony rezgésszinten lehetnek – ideiglenesen kis feszültség, fejfájás…miegyébb. Öltözzetek rétegesen, a csúnya időkben, és fogyasszatok minél több vitaminban gazdag ételt, zöldséget és gyümölcsöt is. A törvényeket be kell tartani, bármit is gondolsz a gondolatszabadságban. Kitartás jönnek még szebb napok – éljen a világbéke, és a szabadság!  Erősítsétek szeretetszálakat szeretteitekkel, és töltsetek minőségi pozitív időt azokkal, akik veletek egyhullámhosszon állnak. Előbb-utóbb minden jóra fordul, és ha még nem jó akkor nincs itt a vége. A hit, a remény, és a szeretet magas rezgése legyen veletek – hangolódjatok a lehetőségekre!

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel  online a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, bölcs, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:


Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu