Gyászterápia – Asajah

Ezoterikus gyászfeldolgozás  – terápiában

„Sem a holtaknak sem az élőknek nem tesz jót, ha túl sok időt töltenek egymással”  – Marie Louise von Franz pszichológus


Ha állandóan a  halott szeretteidre gondolsz, azzal árthatsz magadnak, az egészségednek. Nem tanácsos például gyászoltárt elhelyezni az otthonodba, folyamatosan a temetőbe járni, és nem jó ötlet az elhunyt tárgyait, fotóit nézegetned sem rendszeresen. Csak magadat kínzod vele!
A gyászterápia végigkíséri a gyász folyamatát. A feldolgozás alatt sok érzés kavarog a gyászolóban. A gyász gyengíti a tüdőt, a szorongás a vesét, a harag a májat, az aggódás a gyomrot, a stressz a szívet és az agyat.
A gyásznak több fázis is van – minden egyes szakasznál más- és más terápiás kezeléssel tudok segíteni az oldásban. Az első kezelésnél terápiás beszélgetés történik, energetikai szálak oldása, Fény hazába emelés – kapcsolódás és üzenetfelvétel, búcsú elhunyt szerettedtől, (itt érzékelheted őt, és felveheted a kapcsolatot vele.) valamint vigasztaló angyalozás.
A második, és a harmadik, negyedik, ötödik alkalom tőled függ. Mindenkinél más időpontra utal. Van aki lassabban halad végig a fázisokon – ezt besürgetni nem lehet, érzelmi alapú. Minden egyes találkozón könnyíthetek a bánatodon, leemelődnek a lelki terheid  – így a gyász folyamán keletkező negatív energiák kivonódnak, és nem betegíthet meg a hosszasabb feldolgozás folyamat sem.

A harmadik dimenzió az emberi élet létsíkja. Ebben élünk. Itt van a tér és idő. Ide születünk, és innen távozunk a negyedik dimenzióba A negyedik dimenzió két szintből áll. Az alsó szintből, ahová azok a szellemi lények érkeznek haláluk után, akik a sötét oldalon állnak – ezt nevezzük pokolnak. És természetesen a felső szintből, ami a Mennyország, Isten közvetlen “világa”.
Erősítsd  magadban  azt a gondolat, hogy  az átkelt szerettet odaát boldog, és azt szeretnék, hogy ebben a dimenzióban te is légy boldog. Nem hagyott el,  csak most máshol van dolga – szeretettel gondol rád, amíg újra nem találkoztok.
Szeretettel várlak angyal- és gyászterapeutaként az ezoterikus terápiás folyamatra, ha úgy érezd egyedül nem tudsz megbirkózni a lelki terheiddel –  tudd, hogy együttérzek veled. Tudom min mész keresztül, magam is megtapasztaltam már többször is ezt a kihívást. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu