Gyászterápia – Asajah

Gyászban

„A halál az örök út egyik állomása.” – Máté Imre: Yotengrit

Nagyon fontos, hogy engedélyezzük magunknak és szeretteinknek, a gyász megélését, de ha úgy tapasztaljuk, hogy a gyász elhúzódik, vagy már súlyos mérteket ölt, segítséget kell kérni. Van aki pszichológushoz fordul, az ezoterikus emberek leginkább lélekfejlesztőt keresnek, angyal, vagy  gyászterapeutát.


Többen kérdezték a gyászterápiás foglalkozásokon  

-Meddig vannak velünk az elhunyt szeretteink? – Talán úgy negyvenkilenc napig – de annál jobb, minél hamarabb átkelnek, mert az ő létük csak ott lehet teljes. Itta földi síkon nagyon is szorongatva érzik már magukat, és nem boldogok, csak megkeseredettek.
-Mennyi ideg kell feketében járni? – Nincs rá szabály, de egy napig sem kell, csak  lehet –  ha te így fejezed ki a gyászodat. Egyébként pedig a fekete szín lemeríti az immunrendszeredet, beteg lehetsz. Helyette jobb a fehér szín –  egyébként pedig  mindenki maga dönti el, mit hord. Van, aki pirosban is tud gyászolni, hiszen a szívünkben gyászolunk nem a külsőségekben. Én  mondjuk három évig egyfolytában feketében jártam annak idején, így búcsúztam el a három halott szerettemtől, később már kevertem fehérrel is, színesbe csak az ötödik évben tudtam lenni.
-Tényleg látnak, hallanak minket? Igen, ez így igaz – de ez nem jelenti azt hogy folyamatosan kell beszélgetned vele, vagy hogy állandóan figyelne, hiszen ő már a másvilág felé tartana, a mennyországba emelkedni menne – engedd hát útjára. ne tartsd vissza.
mikor születhetnek le újra – az a karmaprogramtól függ, egyénenként változó-  az inga tartalmas válaszokat adhat rá a foglalkozás alatt.
-Jó az, ha temetőbe jársz? Sok értelme nincs, hiszen nem ott van az elhunyt szeretted lelke – a szívedben őrzöd az emlékét, beszélgethetsz vele a lakásodban is, vagy  séta közben, akár a természetben egy padon ülve.
-Miért karma az, ha nem engeded el őt, folytonosan keseregsz,  hibáztatod, vádolod?  – Mert visszatartod őt az újra leszületésétől, megakasztott,  feltartod az új életében.
-Mikért kell az energetikai szálakat elvágni? – Azért, mert ha magadhoz kötöd a sírámaiddal nem tud a ‘fénybe’ emelkedni, földhöz kötött marad – bolygóvá és zavarodottá válik. Most képzeld el te mit éreznél, ha hallanál-látnál mindent és mindenkit,  de téged nem venne észre senki sem – hátborzongató érzés.


A halott kommunikációban sosem panaszkodnak, a fényben boldogságban élnek. A Mennyországban nincsenek gondok, csodás vizualizációval teremtenek boldogságos életet maguknak. Beilleszkednek, beintegrálódnak, majd megtisztulnak. Végignézik mikor, mit hogyan csináltak, tanulnak a hibákból is. Ha itt az ideje az újra leszületnek az örök  körforgás igaz – egyébként nem lenne értelme a reankarnációnak.
Az idézés alatt ‘hadó’ energiával üzennek, mutatják hol járnak, hogyan vannak, és mit tevékenykednek. Van, aki a szeretteivel van, rokonsággal együtt, és van aki új barátokkal, esetleg hasonló rezgésű lelkekkel.
Szeretettel várlak, ha úgy érzed szükséges lenne felvenni elhunyt szeretteddel a kapcsolatot, avagy nem tudod őt elengedni, és érzed is, hogy nem ment át a fénybe, belegabalyodtál a gyászba, energetikailag lemerültél, vagy már  megbetegített a bánat.
Személyes programban ajánlom inkább a gyászterápiát – ha fontos számodra, érdemes neki időt szentelni! – de kamerás messengeren is működik. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu