Gyászterápia

Gyászfeldolgozás

” A könny misztikus folyadék. S ha régóta nem sírtál, tudd, hogy intenzív, igazi, százezer voltos feszültséggel régen nem szerettél már.
A mélyről fölszakadt sírás pillanatában, vagyis a nagy elvesztés, s a nagy megtalálás idején valami olyan gondolat motoszkál az emberben -ha tud egyáltalán még ilyenkor gondolkodni-, hogy valami nagy-nagy kegyelem állapotába került.  Az érett lélek jele a sírni tudás képessége. – Müller Péter

Amikor a gyász fájdalom már kibírhatatlanná vált számomra, akkor kezdtem keresni segítő terapeutát, hogy fel tudjon dolgozni a történteket. Már élni sem volt kedvem, elnehezedtem – mindenkit elveszítettem, akit szerettem.
Tudom mit érzel, mert  átéltem amit Te most érzel. Megértelek téged, mert magam is megtanultam az elengedés fájdalmát feldolgozni. Átértékeltem az eseményeket, és a hozzátartozó érzéseket. Megértettem miért történtek meg az események és hogyan tudom a történtek miatt,  már-már elhalványult életem továbbfolytatni. Az Életet újra szeretni, és újra elkezdeni élni.


Ha válaszokat keresel, miért történt ez veled, és miért pont most,  ha nagyobb a fájdalmat, mint amennyi elviselni emberileg lehet, keress meg,  szeretettel segítek neked.
A gyászterápia lélekmunka – mindenki máshogyan gyászol! – jól tudom, hisz személyes megtapasztaltam,  hogy a feldolgozás hosszú folyamat, lerövidíteni nem lehet. De megkönnyíteni lelkileg-érzelmileg igen – mert nem a cél, hogy belepusztulj. Abban tudok segíteni neked a gyászterápiában  vigasztaló angyalozással és energetikai oldással, hogy kiemelkedj lelkileg az elviselhetetlen lelki fájdalmakból.


Ha már nem az önsajnálattal, és a panaszkodással szeretnéd tölteni az idődet, hanem a lelki gyógyulással, akkor egy olyan utazásra invitállak, ahol válaszokat kaphatsz a gyásszal, és a halál utáni élettel kapcsolatos kérdéseidre, pld. hol van most, és hogyan érzi magát stb. az elveszített szeretted.
A foglalkozás alatt elbúcsúzhatsz személyesen eltávozott szerettedtől,  mikor, s hogyan találkoztok legközelebb – beszélgethettek.
Később az  általam a megidézett arkangyali energia segítségével a Fénybe emelkedhet, hogy odaát, a Mennyországba tovább élhessen. A búcsú alkalmával erős ‘hadó energiákat’ érzékelhetsz, amelyben felismerheted eltávozott szeretted energiáját, érezheted őt, érzékelheted. Beszélhetsz hozzá, megölelheted –  szavait közvetítem neked. Mindezen  képesség, velem született érzékenység.
Segítek abban is, hogy odahaza mit érdemes ezzel kapcsolatosan megtenned, hogy az oldás sikeres legyen, és ne emésszen fel téged az elválás fájdalma.
Szívcsakra tisztítással a lelki fájdalom is enyhíthető – így a gyászfeldolgozás nem von el életenergiát tőled, és mégis lépésről lépésre haladva átélheted és megtapasztalhatod.

Már egy kezelés is sokat könnyíthet: a terápiás megoldást többszöri alkalommal javaslom annak, aki energetikailag mélyen lemerült állapotban lenne.
Szeretettel  várlak energiagyógyász-angyal- és gyászterapeutaként, ha úgy érzed egyedül nem tudsz már megbirkózni a lelki terheddel. Együttérzéssel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium –  spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

0620 278 26 12
Asajah stúdió, Budapest – Örs vezér tere

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu