Ha bölcsebbé válsz

Ahogy te változol, veled változik minden.


Tedd le végre életterheidet, pakold ki az összes szívfájdalmat, hazudozást, megaláztatást, csalódást és engedd magadhoz közelebb Istent. Elengedésből és bátorságból vizsgázol amikor elengeded azt, ami nem hozzád való.  Rálátsz a valóságra és  belátod, hogy más lettél, bölcsebbé váltál, más életcélt választva, egyszerűen  jövő teremtővé válhatsz. Egy magasabb minőség felé kapcsolódva már nem hagyod, hogy megvezessenek, irányítsanak, vagy félrevezessenek, átlátsz minden manipuláción. Kilépsz az értéktelen, alacsony rezgésű, lehúzó  álságos kapcsolataidból, és visszatalálsz eredeti isteni önvalódhoz. Ha megjártad  a poklot, már tudod hogy a mennyhez tartozol. Észreveszed a mindennapokban azt, ami a legcsodálatosabb. Az élet szeretete a legfontosabb. 
Csak egyszer kellett eldöntenem, hogy hiszek. Azóta tényleg minden megtörténhet, a  megértésen is túl. Ne engedd, hogy bármi, vagy bármi megakadályozzon abba, hogy megoszd saját lényed csodás lényegét. Te vagy a kezdet,  benned ölt testet minden, amire gondolsz, benned él – teremtesz, vonzol.
Kívánom, hogy legyen áldott, szerencsés minden napod. Járja át életed minden percét az Univerzum lüktető-áramló áldásos energiája!
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: