Januári időben

H   e   t   i      t   a   r   o    t
2023 január 16-tól január 22-ig.

Újholdas hétvégénk lesz!

A nap január 20-án lép át a Vízöntő jegyébe. Újító, kreatív energiákkal töltenek az égiek nyitottabbá válhatunk a levegős rezgésekben – a  gyermekáldást segítő, kreatív megoldást hozó energiákban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. –  Korszakváltás, változás, átalakulás, szintlépés.
Életmód váltásban segítő energiákkal áldanak az égiek – megújulhatsz, átformálhatod az életed. Itt az idő, szüless ujjá, ébreszd fel spirituális tudatodat, alakítsd át a sorsodat. Félelemoldásnak jó ideje lehet a hét eleje a Nap-Hold-Plútó rezgésekben. Tisztító energiákkal energiagyógyászként várlak, ha felkeresel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, lazító masszázsnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Egyetek adalék- és tartósítószer mentes ételeket – a gyümölcsöket is iktassátok be a napi étrendbe. Bőrápolásra, kozmetikára, fogyó- és tisztító kúrára, hajmosásra remek időben vagy – a hajvágást inkább még halaszd el. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, január 97-én, csütörtökön lép át a Bak föld jegyébe.)

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, tudatossá válás.
Kapcsolat gyógyításra kapunk ma emelő rezgéseket a Vénusz-Hold-Szaturnuszi energiákban. Békülésre, megbocsátásra, átértékelő beszélgetéseknek kedvez a téridő. A Nap pénteken a Vízöntő jegyébe lép át – jóvátételre remek időszak kezdődik el. Karmaoldó meditációkkal, párkapcsolati tisztítással is  szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A sétának, az olvasásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok elegendő folyadékot: tiszta vizet, gyógyteákat. Körömápolásra, kozmetikának jó ideje lehet – a tisztító-fogyó kúrát is tovább folytathatod. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvező időszaka lehet – legyetek sorsteremtők. (A Hold a Bak jegyében jár, január 21-én, szombaton lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


A Bolond XXII. – Itt az ideje a saját utadat járni.
Szombaton a Vízöntő újholdat köszönthetjük! A még lezáratlan Függő dolgainkra, ügyeinkre érdemes jó megoldást keresni a jelenlevő plútói rezgések segítenek a váltásban. Vasárnap már új holdhónap kezdődik el, újabb feladatok érkeznek, megtapasztalni való kihívások jönnek. A hétvégében  a szaturnuszi-vénuszi energiák a tisztításnak-harmonizálásnak, és az alkotó tevékenységnek is kedveznek. Jobban ráláthatunk élet-sors dolgainkra, felsőbb lélekszintre emelhetjük kapcsolatainkat, fizikai cselekvő energiákkal haladhatunk. Kapcsolat tisztítással továbbra is kereshettek. A már meglévő szerelmet megerősítő angyali összerezegtető angyali áldással várlak benneteket.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, a természetben tartózkodásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok friss zöld salátákat, lúgosítani mindig érdemes. A masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse  – keressétek a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 23-án, lép át a Halak vizes jegyébe.)

Meditációra is jó időben lehetünk – fontos égi üzeneteket kaphatunk a Felsőbb világoktól, szellemi- égi segítőinktől. Érdemes a kinyílni a problémamegoldást segítő, élni tanító energiákra. Raziel arkangyal  segíti a tisztánlátást, de a karma-oldásban is jó lehetőséget ad. Tudatos gondolatokkal kapcsolódhatunk életünk megjobbításához.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: