Ha a társad igazán szereted…

Amikor elindulsz a spirituális úton, akkor az azt jelenti, hogy felelősséget vállalsz önmagadért. Azaz mindenért, ami veled történik vállalod a felelősséget, Te mint az életed főszereplője. Nem hárítasz másra és nem teszel felelőssé senkit sem a saját életedért. Eldöntöd – vagy megérzed, vagy tudom! – hogy mi a jó Neked. Választasz és döntesz. Minden amit teszel valamit vonzani fog, minden amit mondasz valamit elindíthat.

Minden belőled indul ki. A külső világ tükör a belső világodhoz. A külvilág reagál minden rezdülésedre. A spirituális út egy misztikus ösvény – az életed kanyargós útja. Tévedni lehet – minden feladat egy újabb lecke! – jóvátenni lehetőség. Nem állíthatod többé már azt, hogy kihasználtak, vagy megvezettek.  Sorsod tudója lettél. Nem háríthatsz másra most már semmit. Nem mondhatod, hogy félreértettek, te más szerettél volna. Amikor választottál, döntöttél. Világossá válnak a lehetőségek, mert  tudatosodtál, erősödtél. Mindenki egy külön univerzum, mindenki más belső törvényekkel, hittel, rendelkezik. Minden ember számodra tükör, és te is egy tükör vagy mások számára. Amikor nem tetszik amit látsz jogod van dolgozni önmagadon.

” A szeretetet azzal ápoljuk, hogy a legesendőbb és legerősebb önmagunkat teljes mélységében megmutatjuk és megismertetjük a másikkal, és  az ajándékunkból kifejlődő spirituális kapcsolatot bizalommal, tisztelettel, kedvességgel és ragaszkodással becsüljük meg.” – Berené Brown

Ha a társad még nem tart ott, ahol te tartasz, segítheted őt,  de számon nem kérheted. Nem kritizálhatod, de motiválhatod, és hagyhatod, hogy a saját ösvényén haladjon. A felnőtt hiteles emberi kapcsolat ismérve az elfogadáson és a megértésen alapul. Igazi társ akkor tudsz lenni, hiteles szerepben,  ha hagyod, hogy  a társad a szövetségesed legyen és  hagyod, hogy a saját tempójában  melletted fejlődjön, ha  igazán szereted.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Kapcsolat elemzés.