Amikor a karma akcióba lép!

Mindenki más, nem vagyunk egyformák. Mindenki máshol tart a fejlődésében. Van aki már sok életet leélt, öreg lélek. Van aki még szinte most kezdte kutatni önmaga lehetőségeit, hogy honnan jött, hová tart, mit miért érez. Engedjük meg neki a megtapasztalás lehetőségét, minden lecke tanulás.

Amit elindítasz, az  visszatalál hozzád.
Minden szónak erős teremtő rezgése van. Ezért nem mindegy milyen mondatokat használunk.
Ha spirituális életet szeretnél élni tudnod kell, hogy a rossz gondolatok, valaki felé irányuló haragod folytán a karma akcióba lép. A kritikával magadra veszed az illető negatív tulajdonságait. Mindaz amit neki mondták feléd irányulva működésbe lép – akár egy sha-nyíl. Mintegy rontó energia rátelepszik – akár egy önsorsrontás.
De ez fordítva is igaz, ha valakit dicsérsz őszinte igaz szívvel – elismered a munkáját pld. – pozitív energiát adsz neki, és hozzád is visszatalál majd ez az energia –  karmikus piros pontként. Sorsod segítője lesz, amolyan áldásenergia, ami életed pozitív alakulásában előrevihet.

Nagyon sok ember auráján láttam már rontó energiákat. Amíg arra gondoltak, hogy megátkozták őket, el kellett, hogy mondjam: ez nem így van. Amit ők küldtek másokra, az talált vissza hozzájuk. Blokkot képeztek saját maguknak a rontó gondolatokkal, szavakkal.  A sok negatív szó, mentális harag vámpirizáló gondolat összeállt egy fekete  elementállá. Elakadt az életük egy bizonyos területen, és onnan sehová nem  mozdult el.
Minél fejlettebb lelked van annál több szeretet energiád teremtsz – ha pozitívan gondolkodsz, sikeresebb lehetsz. A harag mindig rossz tanácsadó – sose hozz döntéseket haragból!Sose ítélj, hogy ne ítéltess. Aranyszabály, hogy csak olyat kívánj másoknak, amit magadnak is szeretnél!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – csakra-aura tisztító harmonizálás.