Angyali oldások – szívcsakra tisztító meditáció!

„Az angyalok a bennünket illető isteni nagylelkűség szolgálói és elosztói. Ebből tudhatjuk hogyan figyelnek a biztonságunkra, hogyan védelmeznek minket, irányítják az utunkat és ügyelnek arra, hogy ne történjen baj velünk.” – Kálvin János

Ha életedben valami rosszul működik, s te ragaszkodsz hozzá az nem fog meggyógyulni. Engedd el tehát a nem működő lehúzó helyzeteket, embereket. Csak engedd el, és Isten segíteni fog Neked, hogy minden elengedett dolog helyébe valamit jobb érkezzen életedbe. Bocsáss meg önmagadnak, s másoknak is, hogy szebbet, jobbat kaphass. Engedd el a dühödet, a sértettségedet és érezd magad gyógyultnak. Ha nem tudsz szívből megbocsájtani csak önmagadat bünteted.


SZERETETTEL VÁRLAK  GYÓGYÍTÓ ANGYALI SZÍVCSAKRA BLOKKOLDÁSRA!

Szívcsakra blokkoldás csatornázott angyalhanggal!
Az oldás egy órás – meditációs lehetőség – a  Fény nyelvén szól hozzád. Erős szívcsakra tisztító rezgése kiemeli a negatív blokkokat képező energiákat. Egy magasabb rezgésszintet érhetsz el általa. Nyugodtabb, oldottabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz. Különleges élmény, előző életbeli oldást is végez! A tudat és a tudattalan összecseng és az oldás végbemegy – enged, elenged – tisztul. Befogadó leszel, így  a pozitív élethelyzet bevonzása megindulhat számodra – rezgésszinted emelkedett lesz. A programra bejelentkezni telefonon lehet.
Angyalok végtelen szeretete körbevesz és elkísér utadon. Védelmeznek, támogatnak, szeretnek és elfogadnak. Áldásos fényük beragyogja tudatod.

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyalmeditációk  – Angyal jóslás – Angyal terápiák – Angyal mágiák – Angyal gyógyítás.