Együtt utazunk…

 

„Ha én bele tudok nézni esténként a saját tükrömbe, akkor másoktól is ezt kapom vissza. Mindenki azt a kisugárzást és energiát kapja, amit ő ad másnak, de csak azt adhatja, ami benne van. Mert mindig azt kapjuk vissza, amit önmagunk adunk.” –   Csernus Imre

Mindenki akivel sorsod-dolgod van, az az előző életet szereplője volt. Minden életünkben ugyanazokkal a lelkekkel találkozunk, és haladunk. Életünk szereplői karmikus társaink. Karmákat egyenlítünk ki – együtt fejlődünk, egymást tanítva tanulunk. (Édesanyánk előző leszületésünk alkalmával a testvérünk volt talán…) Amikor nem a szeretet frekvencián rezgünk sok negatív karmát halmozunk fel. A karma nem büntetés, hanem tanítás. Kiegyenlítődés, rendet rakás – pozitív megoldás.
Előző életbeli emlékeinket az Akasha krónika tárolja – és ennek a csodás tárhelynek Uriel Arkangyal az őrzője. Spirituális embereknél néha felbukkanhatnak látomások, előző életbeli filmkockák régebbi életük szereplőiről. Izgalmas vállalkozás egy mély meditáció megoldás.

A karma nem arról, hogy szenvedj egy kapcsolatban – átdolgozott lehetősége a tanítás, és nem a szenvedés megtapasztalása. Egy kapcsolati karma ha kiegyenlítődött – ki lehet rezegni onnan, és fel lehet építeni azt a legjobbat, ami eben az életünkben a boldogságunkat hozza. Nincs arra szükség, hogy tovább folytassuk, ha csak azt nem érezzük, hogy együtt fejlődve megtalálhatjuk egymásban a szeretet létállapotát. (A bonyolult kapcsolatban című családi állás egyeseknél erre utalhat.  Ne felejtsük el azonban, hogy a spirituális emberi lét a jól működő párkapcsolatnál kezdődik.)
Időnként egy-egy ember kilép az életedből, akkor vele már kiegyenlítetted a spirituális adósságod –  valójában ez az üzenete a kirezgésnek, a továbblépésnek. Sokan azonban benne ragadnak egy megoldatlan karmikus kapcsolatban – és a sértettség bánatos, fájdalmas állapotában vergődve keresnek új társat, a régi mellé szeretőnek. Ez a legrosszabb lépés. A hűség egy döntés, nem egy érzés. És arról szól, hogy milyen ember is vagy valójában… A csaló ember kivel is konspirálhat, s kivé lesz a maga építette negatív csapdában – Önmaga torz mása, fekete energiában.
Egy kapcsolaton belül csakis úgy tudunk fejlődni, ha a valódi lényünkkel éljük meg azt, azt igazi valónkkal, álarcok és megjátszás nélkül. Ilyenkor adódhatnak kapcsolati konfliktusok, ezek arra valók, hogy jobbá tegyük önmagunk. A felmerülő érzések a hiányt mutathatják meg, vagy az oktalan félelmeket, a csapdákat, amikbe beleeshetünk. A felmerülő gondok igazából segítenek nekünk felépíteni a teljes személyiségünket – a hiányzó darabokat a helyére állítva ismerhetjük meg még jobban saját valónkat. (Ha önbizalomhiányban szenvedünk a féltékenység lehet a negatív részünk – mindenképp az önbizalom erősítésén kell dolgoznunk…)
Épülhetünk és fejlődhetünk a kellemetlen helyzetekből is – ezért is nevezzük áldásnak ezeket a negatív töltetűnek megélt, de hasznos epizódokat is. Néha tévedéseink a legnagyobb tanítónk lehetnek. Minden érzelem megtapasztalás!

A sorselemzések során megtudhatjuk kivel mi volt a dolgunk, milyen karmákat hoztunk, és hogyan haladhatunk tovább, s mit építhetünk fel mással, máshol. Te tudod, hogy kivel utazol?! Élj, és áramolj. Belépés befogadás- Kilégzés elengedés. Ahol az örömünk ott a boldogságuk, ahol valódi önmagunk vagyunk ott a családunk, az igazi otthonunk.

Asajah
spirituális tanácsadó


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – előző életek – karmák – opciók, válaszutak, lehetőségek. Terápiás gyógyítás.