Ne engedj el sohasem…

Hétvégére…

Marsikus holdban leszünk – azaz, aktívabban kapcsolódhatunk emberekhez, dolgokhoz és helyzetekhez. A változás, változtatás igénye erősebben benned élhet. Most  elég erőd lesz szembesülni korlátaiddal; de ahhoz is, hogy felvállald teendőidet, s elkezd megoldani a kényesebb feladataidat.
Fontos találkozásaink lehetnek olyan emberekkel,  akik révén mélyebben szembenézhetünk önmagunkkal. Lelki segítők, barátok érkezhetnek hozzánk,  élni tanító lehetőségekkel.


Ha félsz zársz – akkor ott zavar támadhat. Magaddal kell elsősorban tisztázni, hogy merre tovább… hogyan tudod úgy alakítani az életedet, hogy azt termékeny, stabil bőségben éld meg. Eljegyzés, vagy válás –  lánykérés, vagy elengedő szakítás. Építés vagy rombolás. Nyiss, hogy elérd a harmóniádat és a veled együttlevőkkel egységbe kerülj.  Vigyázz a szavaiddal,  ne használd őket bántásra. Már nem leszünk soha olyanok, amilyenek voltunk – a változások előbbre vihetnek, mozdulni csakis felfelé lesz érdemes. (Vénusz-Neptunusz-Merkúr is igen aktív lesz.)

„Kis lapátomra én is homokot rakok, ami azt jelenti, melletted maradok…” – Ne engedj el sohasem.

https://www.youtube.com/watch?v=WqamWiJEUw0

Vasárnap éjjel inspiráló álomüzenetek jöhetnek  a tudattalan erőknek. Már bölcsebbek és összeszedettebbek lehetünk – engedjük el a múlt kísértő félelmeit. Hétvégén  a meghitt, mély lelki beszélgetéseknek ideje lesz. Új énünkkel  a szeretetet szolgálva, merjünk ösztönösen igaznak és őszintének lenni!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Párkapcsolat elemzés.
Tarot  – csakra-aura harmonizálás.