Ha tisztán szeretnél látni…

Tévedni emberi dolog, de jobb a bizonyosság!

Nagyon sokan azt hiszik, hogy az „ikerlángjukkal” élnek… és egy veszekedős, civakodós kapcsolatot tartanak fenn ennek a hitében. Belemerülnek a rezgésszint lehúzó energiákba – kétségek között vergődnek, áldatlan boldogtalanságban élnek.
Pedig legtöbbször arról van  csak szó, hogy egy olyan valakivel kötötték össze az életüket, akitől inkább menekülniük kéne – nem a valódi társukkal élnek – megrekedtek egy hazug világban.
Ha tudni szeretnéd, hogy Te a lélektársaddal, az ikerlángoddal, vagy egy előző életbeli kapcsolatoddal (netalántán spirituális adósságot kiegyenlítő, karmikus kapcsolódásban) élsz, keress meg kapcsolat elemzéssel.  Kérj időpontot, egyeztess velem.

Az ülés alatt megtudhatod a valót, a hiteles válaszokat arra, hogy te hol tartasz épp az önismereti munkádban. Kapcsolat-elemzés, tisztítás, szerelmi jóslás – párkapcsolati tanácsadással egybekötve.
A tanácsadás alatt használok: számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, tarot lapokat, angyali üzeneteket, és auraolvasást is – amiből felismerhető válik, hogy előző életedbe ki volt a jelenlegi párod, és mi dolgotok volt egymással.
Magas rezgésű angyalos stúdiómba várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket a foglalkozásra. De lehetőség van kamerás messengeres ülésre is –  érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu