Hallgass a szívedre!

 

A szíved  tudja mi a jó neki: Mindig hallgass a szívedre!
Sokszor mondjuk ki ezt a szép szlogent annak, aki tanácstalan… De ha valaki pont azért nem tud a szívére hallgatni, mert összetört az élete minden pillanata, olyan zűrzavar van benne, hogy nem hallja a belső hangot sem, odabent az Arany Angyal halk suttogását nem tud a szívére hallgatni… Ilyenkor általában spirituális emberekhez fordulnak, akik segítenek a lárma megszüntetésében, a harmonizálás – lecsendesítés – lehetőséget ad arra, hogy visszaforduljunk saját való énünk felé.
A jósok, tisztánlátók, tisztánhallók ajándékba áldásként kapták képességüket: sok-sok opciót sorolnak fel, amelyek előttünk állhatnak.

 

Nincsenek véletlenek, sorszerűség van!
A választás mindig a mi kezünkben van, melyik sorshelyzetet vállaljuk fel, melyik megtapasztalást választva ezzel!Az egy út megjelölés, a csak egy lehetőség gyakran prikézsia – A Te Akaradot Legyen Meg Uram! extázisa is drámai lépés – de lehet sorsszerű karmikus kiegyenlítődés is. A szabad választás – a tiszta szívből jövő szabad döntés élménye, lehetősége megadatott! És tudjuk jól, hogy: “Nem kell minden ajtón átmennünk!” Ha az auránk tele van negatív energiákkal, összezavarodottá válhatunk, – nem vagyunk otthon a lelkükben! – akkor érdemes kérni az energetikai kezeléseket, blokkoldásokat,  harmonizáló meditációs terápiás üléseket!

„Amit a szem lát, nem látja ugyan a szív,de a látvány hatása beszivárog a lélekbe. Amit a szív lát – üzenet: a lélek üzenete a gondolatoknak.” – Hioszi Tatiosz

 

Ha összetört a szíved – hallgass az eszedre!
A blokkoldás után egy teljes szívvel hozott szabad döntést hozhatsz mindenben: tiszta tudattal, fénylő aurával, szabad lélekkel – visszatér eredendő bölcsességed.
Legyen a cél: kilépni az “áldatlan állapotból”, megfogni Isten kezét, s mielőbb segítséget keresni! Hogy tiszta szívvel – hallgathassunk a szívünkre!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,

tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig.

Elérhetőségem:20 278 26 12

Oldások – blokkoldások