Oroszlán Újhold – blokkoldó rezgésekkel!

Az Újhold augusztus 21-én, 20 óra 30 perckor köszönt be ránk. Ez a csodás égi tünemény igen erős kreatív energiákkal érkezik. Napfogyatkozást is láthatunk.  A meditációk, imák és mantrák most százszoros erővel hatnak. Az életöröm bennünk a maximumon lehet a Mars, a  Jupiter és Uránusz jelenlétében.

AZ OROSZLÁN ÚJHOLD A SZERETET GYÓGYÍTÓ REZGÉSÉT HOZZA.
Az én-szeretet átölelő energiája lüktet a téridőben – arra ösztönöznek, hogy: szeresd magad, hogy mások is szerethessenek! A tűz elem minőség most alkalom a negatív minták elégetésében is – ebben a szertartásban segítségedre lehetek, ha felkeresel. Gyógyító szertartásokra, energetikai tisztító kezelésekre is jó lehetőség mutatkozik. Az Uránusz ereje velünk van, hogy a változásokban segítsen. Csodás felismerések jöhetnek – sok mindent egy más szemszögből láthatunk meg, átértékelhetjük és megérthetjük sorsunk minden jelzését. A mindennapjaid átalakításában  – lépésről lépésre lelkileg, testileg nagy átalakulást valósíthatsz meg. A gyakorlati  megvalósítás fizikai tettekkel kezdődhet el – az Oroszlánban levő Újhold határozott lépésekre sarkall. Az önmagatokba vetett bizalom, a hit ereje erős építőköve lesz teremtményeteknek. Ez az időszak elindíthat mindenkit egy-egy életterület megjobbítására. Például, ha munkát keresel nagyobb önbizalommal megnyerheted a felvételt, van aki a kapcsolatában léphet nagyot, a szeretet ereje mutatja az utat, és van aki a fizikai gyógyulás útjára léphet, megtalálhatja azt a gyógyítót aki a legjobban segítheti ebben.
Minden lélekjelzés egy-egy üzenet – figyeljünk a jelekre, megmutatja mire van szükségünk, hogy egy kiteljesettebb életet éljünk meg.

AZ ÚJHOLD VARÁZSLAT MOST SEM MARADHAT EL!
Az első lépés mindig a megbocsátás legyen, harag sose legyen a szívedben, mert meggátolja a szívcsakra szent rezgését, s ezáltal a teremtő energiákat is blokkolja benned. Készítsd vágylistát, reális célokat kitűzve magad elé. Az Atlantiszi mágia a Segítőkész Szent Szellemvilág által segít. Szeretettel várlak, ha úgy döntesz,hogy ezt szeretnéd.
Augusztus 20-án már ünnepelhetjük az új változást hozó minőségeket. Örömünnep ez – a megvalósulás fényében.

AZ IDŐKAPUBAN OMAÉL ANGYAL ÁLL.
Imájával megidézhetjük őt, hogy nagyobb energiát kérjünk terveinkhez. „Omaél angyal nyisd meg szívem a szeretet előtt, hogy megtaláljam benne az emberi utazáshoz szükséges erőt és melegséget.” Omaél Heszediél jupiteri-vénuszi energiáit uralja, az Uraságok karának őrangyala, Heszediél arkangyal védelme alatt áll. Vele nagy eséllyel, csütörtöki napokon kommunikálhatunk.
Kérheted az Arkangyalok segítségét is, hogy erőt adjanak az új lépések megtételéhez Neked.
Michael Arkangyal a spirituális testet tisztítja meg – erőt és hitet adva Neked, Rafael Arkangyal a mentális tested erősíti – elhozva a lelki békéd, Gábriel Arkangyal az asztrális tested szenteli meg és segít  isteni küldetésedben, szellemi vezettetéssel, Uriel Arkangyal pedig a fizikai tested tisztítja – inspirál és segít a fizikai manifesztációban, a megbocsátás energiájával.

A FRISS, TISZTA  ENERGIÁKBAN NAGYOT LÉPHETÜNK!

CSODÁS HANGOLÓDÁST A VARÁZSLATOS ENERGIAMINŐSÉGEKRE!
ÁLDÁS!

Asajah
spirituális tanácsadó

Elengedő szertartások – oldások, blokkoldások -Teremtő mágiák.