Halogatni nem érdemes…

Valami nincs rendben, valami nem tiszta – hadarja egy hölgy a telefonban. Voltam már nálad korában is és nagyon meg voltam elégedve. Most valami más miatt kereslek, érdeklődök, hogy egy kapcsolati rontáslevételre mehetnék-e hozzád?!


Időpontot egyeztetünk gyorsba – ezt halogatni nem érdemes. A hölgy izgatottan jött a találkozóra. Zöld szeme szinte lázban égett – amíg mesélte a történetét.
– Látsz-e valamit Asajah, rajtam, vagy rajtunk  – a párommal szerettük egymást nagyon…de valami megváltozott…és nincs rá magyarázat… nem működik a szerelem.
A tisztítás során bizony egy igen mély és erős fekete energiát  találtam. És azt is ‘láttam’, aki a fekete mágiát, a rontó energiát küldte. A hölgy a leírásom alapján fel is ismerte…tudta ki az, és azt is hogy miért tette. Elfogadni nem tudta, de megértette.
A következő nap alatt jött a telefon – újra együtt vannak, érzelmesen-romantikusan – a szerelem visszatért, erősebb lett és szenvedélyesebb.
Örömmel hallgattam végig –  majd hozzáteszem: nos, ha bármikor is gond lenne, már tudod hol találsz – azért figyelj rá, jó lenne ha havonta legalább egyszer felkeresnél egy tisztító kezeléssel biztosabb lehetsz.
– Erre én is gondoltam – jön a gyors válasz. Köszönöm neked, hogy időt szenteltél rám.
Van úgy, hogy nem a kapcsolat romlott el, csak egy rossz akaró gonosz gondolata tett tönkre. Érdemes megnézni, ha úgy adódna mitől romlott meg a házasság, mert lehet, hogy nem a párnak van köze hozzá, hanem csak egy irigykedő embernek.
Szeretettel várom foglalkozásaimra, spirituális terápiákkal, tanácsadással az ezoterikus Hölgyeket!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu