Hamvazószerda van!

Arra emlékezünk, hogy Jézus negyven napot töltött a pusztában, ahol sikeresen ellenállt a gonosz kísértésének. A templomi szertartáson az előző évi szentelt barka hamujával és szent olajjal keresztet rajzol a hívek homlokára. Innen ered a jeles nap neve. Hamvazószerda mozgó ünnep. Húsvét előtt negyven nappal van, bár a számolást úgy kell elvégezni, hogy a vasárnapokat kihagyjuk. Így valójában hamvazószerdától húsvét vasárnapig nem negyven, hanem negyvenhat nap telik el. A 40 mégis 40, mert a vasárnap nem böjti nap.


Idén február 17-re esik Hamvazószerda, a Farsang és a Húsvét közötti választónap, amely a keresztény vallásban a húsvét előtti nagyböjt kezdete.

A szerdai nap Mihály arkangyal uralma alatt áll  – kérheted tőle a tisztítást. Hatalmas  energiája elűzi a gonosz gondolatokat, a negatív rezgéseket.
A mai nap alkalmas a tértisztításra is és az imák is nagy erővel hatnak, áldásos nap angyalszertartásokra is.

Vessünk számot az elmúlt év történéseivel, tisztítsuk meg az elménket a felgyülemlett érzésektől, szabaduljunk meg lelki mérgeinktől is (pl, félelmek, haragtartás), úgy a húsvét előtti negyven napos nagyböjttel felkészülünk az eljövendő időszakra.
Test-lélek-szellem harmonizálással energetikai tisztításokkal kereshettek.
Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach(lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta
spirituális tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu