Hangold át magad egy magasabb létállapotba!


A Solfeneggó frekvenciák gyógyító hatásúak, segítenek elengedni hitrendszeri blokkokat, és az élet számos területén is jótékonyak.

„Merülj magadba és légy tudatos – másra nincs szükség. Emlékezz mindig önmagadra, úgy kísérjen ez az emlékezés, mint a lélegzés. Elég, ha mindig észben tartod, hogy a múlt értéktelen, eldobnivaló – akkor a jövő is megy vele. A kapu: az itt-most. Az itt-most-on keresztül átléphetsz a világból Isten országába; a külsőből a belsőbe. És akkor hirtelen, akár a piactér kellős közepén, alászáll a kegy temploma: a menny megnyílik, és te feltöltődsz Isten áldásával. Ez bárhol megtörténhet veled. Minden hely szent, minden hely áldott, ha felnyílt a szemed, ha éber vagy, ha éretté váltál.” – Osho

A Solfeneggó hangfrekvenciák speciális hangok áldásban részesítik azokat akik hallgatják őket.

174 Hz – Biztonság
285 Hz – Energetizálás
393 Hz – Felszabadítja a félelmet és bűntudatot
417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése
528 Hz – Változások, szerelem és csodák (DNA gyógyítás)
639 Hz – Kapcsolatok, párkapcsolatok (A két agyfélteke összekapcsolása)
741 Hz – Megérzések felébresztése
852 Hz – Feltétel nélküli szeretet
936 Hz – A fény frekvenciája – stresszoldó, sejtmegújító

Hagyd, hogy a hangok vezessenek – legalább hat hétig  érdemes hallgatni egy-egy frekvenciát, és az időtartam egy alkalommal 15 perc legyen legalább – ez nálam is bevált.

Akkor hallgasd, amikor meditálni vágysz, amikor a csend lelki békéjében akarsz elmerülni.
Hamarosan csodákat fogsz tapasztalni – tisztul a tudat, a lélek – másképpen látod majd a életdolgaidat. A szeretet frekvenciája áthangol a hála  rezgésére. Az „énszeretetre” hangolás megnyitja a szívedet és harmóniát, békességet hoz számodra – a gyógyulások idejét is rövidítik a csodafrekvenciák. Áldás zenék – használd!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Útmutatás – Tarot – Számmisztika