Angyalmágia az égi csoda!

„Elég, ha az ember elhiszi, hogy léteznek angyalok, elég, ha szüksége van rá. És akkor megmutatkoznak, és ragyognak, mint a hajnal első fényei.” .-  Paulo Coelho

Angyalmágiát nagy erővel alkalmazhatunk minden olyan kérésnél, amikor elakadnak földi dolgaink. Kérhetünk írásos szertartással,  gyertyamágiával, szóbeli imával – áldásos helyzetet, segítő jó tanácsot, vezettetést, üzenetet. Szívünkben reménnyel, igaz hálával, alázatos lélekkel köszönetet adva minden égi segítőnek. Az igaz hittel kimondott ima mindig a megfelelő helyre talál, a hálás szív vonzza a csodákat. A felküldött kérés meghallgattatik – ami része lehet a sorsunknak, az meg is történhet, győzhetünk a bajban, kioldódhatnak karmikus gondjaink.


Égi segítőink nagy üzeneteket hoznak.
Az elkövetkező néhány napban megint könnyebben kapcsolódhatunk szellemi vezetőinkhez, angyalainkhoz – csodás spirituális energiákban vagyunk egyensúlyban. Az Angyalmágiáknak is nagyobb ereje van – meditációkban, álomidőben is erőteljes üzenetek érkezhetnek – sorsfordító dolgainkban. Adjunk hálát minden égi segítőnknek, gyógyító rezgéseikkel hatalmas energiát adnak nekünk. Keress meg, ha szeretnél angyalmágiát készíttetni  megoldandó problémáidra.

 

A láthatatlan világ segítsége ragyogjon át életeden –  a Segítőkész Szent Szellemvilág vezesse lépteidet – az Atlantiszi Angyalok Fényessége áradjon rád!

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyal tarot – Angyal terápiák – Angyal mágiák – Angyal tanfolyam.