Hangold magad fényre, derűre!

H  E   T   I       T   A   R   O   T
Szeptember 11-től szeptember 18-ig

Sorsbizonytalanságot keltő kvadrátok érkeznek:  Szaturnusz-Uránusz,  vitákra hangolhat a  Merkúr-Jupiter,  a Nap-Neptunusz-Vénusz-Mars pedig lelki szétszórtságot okozhat. Ügyelj oda a belső harmóniádra a nyűgös energiákban –  mantrázz, hozd magad optimista álláspontra, hallgass rezgésszint emelő zenéket, meditálj, találj vissza legbelsőbb lényedhez. Lelkesítsd és motiváld a körülötted élőket.  Fényre hangolással szeretettel várlak Téged és szeretteidet is.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Torony XVI. –   Fordulj a magasabb minőségek felé, lásd összefüggéseiben a dolgokat. Fejlődést segítő, tisztító  rezgések hatnak a fogyóhold energiákban – kapcsolódj a mágikus rezgésekhez. Vess véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágj bele új dolgokba, indulj el a saját utadon, és mások által támasztott korlátaidat rombold le. Merj rombolni ahhoz, hogy újat alkothass. Sorsdöntést segítő tarot opciókkal várom a Hölgyeket, szeretettel!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a lomtalanítás, az ügyintézést és a testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyaszthattok uzsonnára, desszertnek idény gyümölcsöket – remek ásványi anyag és vitaminforrás. A hét elejében a tisztító-és fogyókúra elkezdésének remek idejében lehetsz, masszázsra, kozmetikára is kedvező energiák lesznek, a hajmosást is megejtheted, a fogorvosi vizitet inkább haladsz el. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jár, szeptember 13-án, szerdán lép át a Bika föld jegyébe.)

A Császárnő III. – Elfogadás, kreativitás, teremtés. Kreatív erőd megnő, az alkotásnak kedvező energiák hatnak a Hold-Vénusz kapcsolódásban. Tegyél valami szépet, nemeset, ami a szívednek is kedves lehet.  Megbocsátásra, békülésre is kedvező az időtér energetikája –  a családi konfliktusok rendezésének ideje jött el.  Oldó, blokkoldó terápiákkal is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A növény gondozás, őszi nagytakarítás időszerű lehet.  Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szervet és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyaszthattok estebédhez párolt-főtt zöldségeket. A masszőrödet, a kozmetikusodat bátran felkeresheted, a tisztító kúrát is tovább folytathatod, fogorvosi vizitre kedvező lesz a hét közepe. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Bika jegyében jár, szeptember 15-én, csütörtökön lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A Nap XIX. – Vedd kezedbe a dolgokat, tégy a céljaidért. Szenvedélyes energiák hatnak a Mars-Vénusz rezgésekben: hozz létre, alkoss valami nagyszerűt. A tettek való cselekvés, teremtés, megvalósítás ideje jött el.  Az elengedéshez is remek energiákkal áldanak az égiek megint: most könnyebben elengedheted az önkorlátozó mintákat, félelmeidet, káros szenvedélyeidet is. Energetikai agykontrollal segíthetek, ha elengedési gondjaid lennének.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az olvasás kellemes időtöltés lehet – a szellőztetés is jó ötlet – pince, padlás, szekrény, ajtó…stb. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok elegendő folyadékot: készíthetsz minden nap más- és más teákat. Nekem a bergamottos lett a kedvencem. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, fogorvosi vizitre kedvező lesz a hét vége energiája Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűek számára remek lehet a hétvége energiatere – vegyétek észre! (A Hold az Ikrek jegyében jár, szeptember 18-én, vasárnap lép át a Rák vizes jegyébe.)

Jótanács: vedd magad körül pozitív emberekkel, tölts minél többértékes, minőségi időt szeretteiddel. A Merkúr tolatóban – légy türelmesebb és megfontoltabb, átgondoltabb. Tisztításra, rezgésszint emelésre invitállak – jelentkezz be hozzám,  egyeztess velem.
Érdemes lesz Rafael arkangyallal is felvenned a kapcsolatot, hogy gyógyító erejével összekapcsoljon téged az isteni egységgel – szeretettel emlékeztetve arra, hogy Te is egészséges, teljes, boldog életre vagy hivatott.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu