Hangolódj az Angyalokra – szeptemberi szerelmi energiákban!

Kihívásokat és lehetőségeket hoz ez a spirituális  ősz – a kapcsolatok terén mindenkinek!

Nagy döntések születhetnek, sorsfordulatok lehetnek. Amikor szeretve vagy és szeretetet adsz, a szívcsakrád tökéletesen forog, ezáltal az alsóbb csakrákat is remek formába hozod! Amikor szeretet nélküliségben élsz veseproblémák léphetnek fel – mert a vese a második szív. Ahol nem szeretnek, oda nem tartozol – könyörületből, sajnálatból sose maradj olyannal, aki nem ad boldogságot számodra.


Becsüld és szeresd magad – a Vénusz évében ez a  legcsodálatosabb feladat!
Szeptember 9. és december 17. között egy igen erős vénuszi energia érkezik hozzánk. Ez az időszak megmutatja, hogy a valódi társadat élsz-e, milyen erő-érzelem van a kapcsolatodban. Egy halott kapcsolatban sosem lehetsz boldog, csak boldogtalan. A Szerelem és Boldogság angyalok erősebben lesznek jelen ezen a csodás őszi napokon – mindenki életében rávilágítanak a kapcsolati hibákra, tévedésekre, és lehetőségekre is. Lesz ahol a kapcsolatok mélyülnek, és lesz ahol széthullanak. A szenvedély és a  szeretetet rezgése lesz jelen a csodás ősz indián nyarat idéző hangulataiban. Ha úgy érezd, hogy ki kell lépnek egy nem működő kapcsolatból, itt a vége a legjobb idő az a hónap lehet. Van akinek a lélektársa érkezhet meg, van akinél a kaland,  a flört hoz felszabadulást. Ez az év a párra találás éve – ha készen állsz, nem maradhatsz ki a vénuszi energiákból. Ha pedig nagyot vétettél a szentségbeli karmádban, bizony nagy tisztulást hoz ez az év számodra. A legtöbbek azonban a mágikus energiákban, szerelemre hangolva érzik majd magukat. Az érzelmek tengerében fürdőzve hozhatsz komoly, döntő sorfordulatokat.

 

https://www.youtube.com/watch?v=I55SrUfAzlU&t=23s

 

Szeretni és szeretve lenni a legvarázslatosabb állapot!
Ha társra vágysz szeretettel ajánlom számodra az Angyalmágiát, s ha szeretnéd megtudni mit hozhat ez az év a szerelem terén számodra még – a Szerelmi tarot jóslásból sokat megtudhatunk.

Mindenkinek csodás kapcsolódást és párra találást kívánok!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Szerelmi jóslás – Szerelmi angyalmágia
Sorselemzés- Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12