Szeptember a kihívások hava – egy hatalmas energiákkal teli hónap veszi kezdetét!

Lezárások – feloldások- tudatosodások.

Szeptember Szent Mihály hava.

A szeptemberi hónap az új kezdetek lehetőségét hozza el. A személyes év kihívásai felerősödnek.  Ha pld. 9-es a személyes éved, akkor az elengedés lesz az aktuális téma. A tudatosságot felszabadító spirituális energiák rávilágítanak mindazon régi elavult hiedelmekre és meggyőződésekre, amelyek hátráltatják a fejlődésünket.
Sorsbolygónk a Szaturnusz is elindul szeptembertől. Egy nagy energiaminőséget indít el, fogadd el ezt a lehetőséget és élj vele. Vállald be a küldetésed, és éld meg a feladataidat, örömben és szeretetben. Sorselemzéssel – tudatalatti blokkok oldásával is!  – csakra-aura harmonizálással, energia szintemeléssel – szeretettel várlak, ha felkeresel.

Szeptember a 9-es szám alatt rezeg. A számmisztikában a 9-es kivételes szám: A számmisztika az asztrológia kistestvére: ugyanúgy a naprendszerünk bolygóit használja, csak számokra lefordítva. Így minden számot hozzárendel egy-egy bolygóhoz (pl. az 1-es a Nap, a 2-es a Hold, stb.). Kivéve a 9-est. Ugyanis a 9-es nincs egyetlen bolygóval sem analógiában, mert a 9-es az egész naprendszer: ő a teljesség száma. A tarot IX-ese a Remete  lámpásának fénye a kilencedik Nagy Arkánum mondanivalójának lényege. Féltve őrzött fény, amely segítségére lehet másoknak, az átlagember azonban csak részben képes befogadni. A megvilágosodottak és kiválasztottak fénye, kifelé szerény, de szellemiekben minden uralkodónál gazdagabb.

A hónap főszereplője a Vénusz lesz – a párkapcsolat és kapcsolatok terén. Szeptember elején a Vénusz a Mérlegben lesz – ez a kapcsolati energia segíthet bennünket. A nehéz marsikus energia viszont viharos időszakot sejtet – nemcsak a közlekedésben, de a politikában és az időjárásban is – a jelen lévő vénuszi energia ellensúlyozza ezeket.
Szeptember 6-án, csütörtökön a Merkúr a Szűzbe lép. A gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi életünk működő rutinjáért, közlekedésért és ügyintézésért felelős bolygó a saját jegyébe lép.
Szeptember 9-én, vasárnap Az Újholdat a Szűzben üdvözölhetjük megint. A Skorpió jegyébe lép a Vénusz bolygó. A Vénusz, a párkapcsolat a harmónia, a földeltség, a társadalmiság bolygója, a Skorpió pedig elakadt marsikus energia – néhol egy kis elfojtott dühhel megspékelve – a párkapcsolatok nagy átalakulását segítve ezzel. Ha egy kicsit rámeditálunk tudni fogjuk a helyes irányt. Tedd fel magadnak a kérdést: A saját életedben élsz, ott ahol lenned kell?!
Szeptember 11-én a Szaturnusz elindul – a direktbe váltás egy megrekedt sorshelyzetből való kimozdulást is jelöl.
Szeptember 13-ától a Vénusz-Szaturnusz szextil nagyot lendít a változások, átalakulások terén.
Szeptember 23-án a Nap belép a Mérleg jegyébe – tiszta, tudatos felismeréseket hozva.
A Telehold szeptember 25-én teljesedik ki a Kosban.
A szeptember 30-án  direktbe forduló Plútó egyeseknél egy radikális lezárást is hozhat.

Ha elakadnál hívd a Sorsangyalokat, hogy megtaláld a helyes irányt. Mihály Arkangyal könyörület csapata mindig készen áll – energiáival döntéseid fényezheti át.

Az ősz van akinek  lezárást, van akinek egy új kezdetet hoz majd;valaminek a sikerét, a beérését, a learatását jelöli. Engedd meg magadnak, hogy megéld az Életedet. Legyen minden egyes új nap életed hátralévő részének első napja. Merd kimutatni az érzéseidet, mert ha elfojtod  őket lelked hamarosan testi tünetekkel jelez: szív, érrendszeri, keringési problémák, akár szexualitásba való menekülést. A kreatív tevékenység oldja a stresszt – alkoss valami szépet. Tapasztald meg lényed minden síkján az együttérzés, a szeretet minőségi rezgéseit. Bocsáss meg és engedj el. Emeld fel az Életed egy magasabb szintre, hogy szárnyalhasson a lelked. És szeresd magad annyira, hogy megmerd tenni mindezt!

CSODÁKKAL ÁLDOTT SZEPTEMBERI HÓNAPOT KÍVÁNOK!
A lelki nyugalom, a béke és a derű legyen Veled!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás, szívcsakra tisztító harmonizálás.
Kapcsolat: 20 278 26 12

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php