Hangolódj az ünnepre!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Március 29-től április 4-ig.

Húsvéti hétvégében!
Merkúr-Neptunusz együttállás a Halakban segít, hogy belső arany angyalodra hangolódva megérezd, ráérezz a legjobb lehetőségedre. Figyeljetek oda a közlekedésben a hét eleje szétszórtsággal bíró, balesetveszélyes lehet. Ügyelj oda, a jelenlevő tüzes Kosban arrogancia helyett átgondoltan, higgadtan cselekedj.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

Az Igazság VIII.
Juno-Vízöntő-Jupiter áldásos harmónia háromszög a szeretetre való hangolódásnak kedvez. Kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lehet – meg, és átbeszéléseknek kedvez az időtér energetikája – harmonizálhatod kapcsolataidat. (Kapcsolatot harmonizáló terápiákkal kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobb időtöltés lehet bármilyen művészeti program. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. A hét eleje remek időszak fogyó és tisztítókúra elkezdésére. A hajmosásnak, bőrápolásra is kedvez, fogorvosi vizitre is alkalmas lehet. A Nyilas, a Vízöntő, a Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz, majd kedden lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
Tisztázó, helyzetfeltáró beszélgetéseknek is jó ideje lehet a hét közepe. Elengedésre is remek alkalmat adnak a jelenlévő Szaturnusz-Jupiter-Merkúr energiák. (Csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek, hogy egy magasabb minőséget érj el.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Kellemes időtöltés lehet az olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Hajat vágatni, vágni kedden, szerdán nem a legjobb ötlet – csomós hajhullás kialakulásához vezethet. Fogyó és tisztító kúrához is jó időben leszel. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek (A Hold a Nyilas jegyében lesz, majd csütörtökön lép át földies Bak jegyébe.)

A Császárnő III.
A Merkúr a Kosba lép – intenzív energiákkal telítődhetsz.
Békülésre, megbocsátásra jó idő lesz – hangolódni a szeretetre érdemes. Új dolgokba kezdésnek a kedvez a hétvége energiája. (Sorselemzéssel kereshettek, ha új utakra indulnátok – a tarot opciók megmutatják a lehetőségeket.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Kellemes időtöltés lehet a séta túra, természetben járás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kozmetikára, bőrápolásra a legjobb a hétvége energetikája,fogyó és tisztító kúrához is remek lehet. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek (A Hold a Bak jegyében lesz,majd hétfőn lép át a levegős Vízöntő jegyébe.)

Változást hozhat ez a hét a kapcsolatokban, kapcsolódásokban. A húsvéti dekorációkban kreatívkodhatsz. A húsvéti családi összejövetelekben hangolódhatsz a béke, a szeretet, az összetartozás és a nyugalom rezgésére. A Mars-Jupiter aktívkodásra inspirálhat – lendületesebb kommunikációra számíthatsz – légy megfontolt döntéseidben, hasznos ötleteid születhetnek.
A szent ünnepek alatt imagináld Gábriel, Rafael és Mihály  arkangyalt – kérhetsz  gyógyulást, jóllétet, bőséget az arkangyaloktól.

Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu