Hangolódjunk az ünnepre!

HETI TAROT

December 17-től 23-ig.

Ajándékozás hetében leszünk!

Hét eleje:
A Torony XV.
Mindig a
változást jelöli meg.
A hét eleje változásokat hozhat – lehet, hogy nem minden terveid szerint alakul majd. Legyünk spontánok, rugalmas feladatmegoldók. Ha pozitívak maradunk, minden jól sikerülhet – baj semmiben sem érhet. Kapcsolódásainkban megtaláljuk a helyünk, érezzük jobban hová tartozunk, kikkel a helyünk. A mieinkkel együtt rezgünk, együtt gondolkodunk. Ajándék készítésnek a legjobb ideje a hét eleje. Segítő is érkezhet életedbe – de te is adhatsz menedéket valakinek.Szeretettel adakozz. (Kos Holdban leszünk.)


Hét közepe:
A Pápa V:
A Pápa a hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg. Fontos találkozóink lehetnek – sorsikus tanításokat is kaphatunk. Ne pazarold az idődet felesleges, álságos emberekre. Megérzéseidre hallgass, intuíciód vezessen. Érzelmi, lelki támogató érkezhet. Tisztítsd a lelkedet. Blokkoldó terápiákkal, gyógyító energiákkal, hasznos tanácsadással egész héten szeretettel várlak. Lakás-otthon díszítésnek is szép ideje lesz. (Ikrek Hold lesz.)

Hét vége:
A Nap XIX.
A tisztánlátást jelképezi.
A Hold december 22-én,  18 óra 50-kor telítődik a Vizes Rák jegyében.  Igen termékeny időszak lesz: aki babát szeretne, most rákészülhet!Jövőre vonatkozó elképzeléseink körvonalozódnak, sorsunkra kezdünk rátalálni. Választott utunkat örömben járni, felelősséggel vinni tudni lesz elég erőnk.  Szeretettel élni csak felfelé lehet! Családi programok ideje lesz. Szíveddel-lelkeddel légy jelen. Kreatív programokat szervezz és vedd észre a csodás pillanatokat, amiket a hétvége tartogathat. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A Nyilas a Szaturnuszban lesz egész héten, a Jupiter a Skorpióba jegyében jár így segít a tisztánlátásban majd. Döntéseink másokra is nagy hatással bírnak, ezért felelősségünk mindig igen nagy. Gondoljunk erre amikor választás előtt állunk. Legyünk tudatos teremtők mindenben. Életmódváltásnak is jó ideje lehet, hogy egy minőségibb életet választva pozitívabb életet kezdhess meg.
Tegyük széppé az Adventet és készüljünk lélekben a Szent estére!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php