Sorslapok

“Az ember vagy belekarol a sorsába, és egymás mellett haladnak, vagy lerázza magáról, és sodródik utána.” – Paul S. Kemp

Mindenkinek mást ígér a sorsa, mindenki más és más lehetséges élettervvel született le. Bármilyen feladat merül fel az életedbe, a sorslapok vezetnek és mutatják a lehetőségeket. Így nemcsak a tarot nagy és kis arkánumát használom jósláskor, hanem a sors tarot kártyámat is szívesen forgatom. Egy-egy feladat – kihívásnak nevezhetjük talán, de gondnak semmiképp se integráljuk be se a tudatba, se a tudatalattiba! – mindig egy változást generál. És hogy ez a változás merre visz a sorsutadon tovább az pont az, ahogyan arra reagálsz… Mert amit teszel mindig valami mást indítasz el. Ha hibázol tévedtél csupán, mert minden út egy-egy   megtapasztalás. Minden konzultáció egy tanítás, s ha beintegrálod az útmutatást életed könnyebbé válik általa, s örömtelibb a sorsod miatta.  Minden feladat, ami eléd érkezik életedbe a sorslapokkal van összefüggésben. Ezért jó, ha ismered őket!

Egy tűz elemű menyecske keresett fel, vidéki ember nagy természetű, heves és vitatkozó kedvű. Bizonytalan lett egy-két dologban, ami mostanság vele történt. Habár ami történt, az mind belőle indult ki – előzőekben nem szakított azzal a férfival, aki semmire sem értékelte, lelkileg terrorizálta, megalázta,  kritizálta, női önbizalmát elvette. Most egy  rossz időben történt ingatlan eladásból kifolyólag – amit hirtelen, hebrencs módjára követett el – nincs hova mennie…az új tulajdonost kicsit sem érdekli, hogy nem talált közben magának  ingatlant, ahová ingóságait vihetni. Nem volt hová mennie, így hát a fentebb bemutatott barátjára költözött rá. Sorsa egyre csak rosszabb lett…  Energiája fogyóban, és életét kilátástalannak éli meg. Enyhén, depresszióban, kedve sincs, szerencséje elillant.
A lapok szerencsét a jövő tavaszra regélnek neki. Még kicsit ködbe ‘látom’, de aranylik az út előtte, és napjai örömteliek. Mivel a sorslapjai – egy életre szóló kidolgozandó program! – a Remete, a Főpapnő és az Akasztott – a bölcs és helyes döntések felé irányítanák, ha hallgatna a megérzéseire, s nem kapkodva reagálna, mert így bizony az akasztott létet élheti meg, a visszájára fordult helyzetében. Remete a bölcsességet ajánlja fel – az előző életből hozott nagy tudást, érdemes ilyenkor a szellemi vezetőinkkel meditálni, néha-néha lecsendesedni és megállni egy-egy sorsdöntése előtt. Mindig érdemes hallgatni az égiekre, nem mondhatom el elégszer! Amikor azt érzed, hogy nem szabad, akkor ne a csakazért is győzzön benned! A Főpapnő egy hatalmas energetikai minőséget is jelez, amit használnod lehet – gondolati és akaratmágiát, beleérző és megérző képességet is ad tulajdonosának, és a diplomáciát. A szeretetben bölcsnek lenni, de benne van a türelem, a megértés, és a megbocsátás csodája is. Nyárra érkezik egy segítő ember a hölgy életébe, akkor továbbléphet- az asztrológiai képlete jupiteri energiákat sejtet… De választása is van – most is ugorhat, de talán fél, hogy egyedül marad és válassza a megszokott rosszat. Őszre azonban bizton kikeveredik a nehéz helyzetétől és egy  áldásos lehetőséget kap, hogy újra kezdhesse életét megint. A jövő év merkúri év lesz marsikus rezgéssel teli, érdemes ráhangolódni a fontos lépések felé.
Bízzunk benne, hogy meg is teszi…habár most azt kántálja, hogy már nem érdekli semmi sem…  Pedig hatos éve lesz: Otthon teremtés, szívbéli döntések, harmónia időszaka. Ahogy a lapokat rakjuk egyre jobban feltárul előttünk, hogyan tovább, amerre jobb jön. Gondolkodóra fogja, majd elmondja, hogy milyen nagy tervei vannak. Az idő még nem alkalmas erre, ha kiáll önmagáért, és lelassít, kicsit átgondoltabb lesz – hamarosan eléri álmai vágyát! De addig még hosszú az út: fejlődni, tanulni, átgondoltabbá lenni. Jusson eszedbe mindig,  a remete bölcsessége vezet, a főpapnő misztikus tudása veled, s akasztott leblokkolt helyzetbe sosem leszel! – ismétlem neki megint el.   Ha szereted magad tudni fogod, hogy te is szeretetet érdemelsz, és ne is érd be kevesebbel.


Amikor fordítva látjuk a világot, akkor keserű minden – de máshonnan nézzük a világot akkor megérkezik a válasz mindenre azonnal. Hogy hogyan tovább és merre van a feljebb. Te már ismered a sorslapjaidat?! Én igen,a  sajátomat…és nagy segítségemre is lett. Ha kíváncsi vagy mit hoztál magaddal megírt életútnak – bátran keress fel, hogy kifaggassuk egy kicsit a tarot lapokat, mert ott megláthatjuk az opciókat és a lehetőségeket is, amiket neked ajánljanak fel. S ha valami nagy blokk akadna, az is lehet hogy ‘angyalozunk’ rá, hogy jóra forduljon a dolog, amiben benne vagy. Az önsorsrontásnál jobb áldásban élni, hálás szívvel lenni az Életedben – ha tisztán látsz, jó döntéseket hozhatsz!
Szeretettel várlak tehát, hogy kiderítsük közösen a sorslapjaidat – várlak konzultációimra, személyesen, a stúdiómba – vagy akár messengeren illetve skypeon is beszélhetünk.

Léleköleléssel.

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tart mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Személyre szóló általános tarot – Kapcsolat elemzés – Szerelmi jóslást.
Grátisz: Csakra-aura harmonizálás- energetikai tisztítások, szívcsakra blokkoldás,
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php