Hatalmas spirituális energiákkal érkezik a márciusi Újhold!

Újhold érkezik a Halak jegyében március 6-án, 17 óra 4 perckor.

„A Hold hűséges társ. Sosem hagy el. Mindig ott van, állhatatosan néz, ismer minket világos és sötét pillanatainkban is; örökké változik, ahogy mi is. Mindennap más változatában jelenik meg. Néha gyenge, néha sápadt, néha erős és nagyon fényes. A Hold megérti, mit jelent embernek lenni.” – Tahereh Mafi

 A Hold által kibocsájtott hullámok hatással vannak az emocionális és mentális testre, azaz az emberi érzelmekre és az elmére. Először az elengedéssel kezdünk – mindent, ami már nem szolgál téged küld fel az égieknek, és hagy elvegyék tőled. Újholdkor valahogy minden fizikai és lelki teher különös gyorsasággal távozhat tőlünk. Ha megkönnyebbülsz az imaginálás után, a szertartást jól végezted. Tényleg el is engedted a lehúzó gondolatokat, rezgéseket, és érzéseket is, ami ahhoz kötött, amin már túlhaladtál. Érzékenyebbek és nyűgösebbek,  is lehetünk most a megszokottnál, viszont az intuíciónk felerősödhet. A tisztázó beszélgetésekre is jó lehetőség lesz.  Vigyázz oda a gondolataidra, ne légy negatív – gondolj a megújulás nagy lehetőségére. Pozitív dolgokat vizualizálj és figyeld meg milyen gondolataid erősödnek fel. A lelked üzen most ezzel.

Mozgalmas lesz ez a nap. A Merkúr retrográdba fordul a Halak jegyében, és a Neptun is jelen lesz. Igazi erős spirituális energiák hatnak. Az Uránusz ezen a napon a Bikába lép majd és úgy nyolc éves tranzitban itt is fog tartózkodni. Az újrakezdéshez kitűnő az időzítés, hiszen sorsbolygónk a Bakban lesz majd. Békével, szeretettel és elfogadással nézz szembe az életeddel, a valóságos léteddel. A kitartásra inspiráló energiák nem veszik el a kedvedet, inkább lelkesítenek.  Légy céltudatos most és határozd meg a terveidet, a nagy céljaidnak adj energiát.

A mágiában fontos az időzítés most a sikermágiát használhatod győzelemmel, de szerelemi kapcsolat megerősítésére is jó lehetőség – ha ilyen gondod van, szeretettel várlak, hogy segíthessek neked. Az Angyalmágiát használhatjuk ezen a napon. A magasabb rendűre vágyódás és a tisztulás idejében leszünk. Vágyaidat körültekintően fogalmazd meg.

Az Időkapuban Jabamjah őrangyal áll majd az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Imájával kapcsolatba léphetsz vele. „Jabamjah őrangyal engedd , hogy kedvező körülmények segítsék terveim, vágyaim megvalósulását, és hozd elém a megfelelő embereket, akik képesek gyümölcsözővé és eredményessé tenni mindazt, amire neked köszönhetően vállalkozni szeretnék. Ámen. „ Ez a nap egyébként a halott kommunikációnak is jó ideje lehet – a Fény Hazába engedő oldással kereshetsz.
Aki válaszút előtt áll az a legjobb, ha a belső aranyangyalára hangolódik át. Nyugalom legyen veled és derű.

Sikeres, szerencsés szövetséget az égiekkel – teremtő mágiákkal építsd a boldog életed!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Teremtő mágiák
Energetikai tisztítások.
Angyal tanfolyamok.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php