Védelem, támogatás – szerelem – bőség, kedvező lehetőségek!

H E T I  T A R O T
Március 4-től 1O-ig.

Újholdas hetünk lesz!


A hét eleje: a levegő elemnek kedvez.
A Pápa, a próféta V.
Védelem és támogatás – az ég meghallgatta kérésed.
A Kos, Ikrek, és Nyilas napjegyűeknek lesznek szerencsés napjai, ha figyelnek. A visszereket és lábszárat nem ajánlatos műteni. A hegyvidéki séta, túra viszont jól eshet. Spirituális fejlődésben lehetsz – régi hibákat hozhatsz rendbe. Tanfolyam elkezdésének is jó ideje lehet, és meditálhatsz is sokat. Vedd fel a kapcsolatot szellemi segítőiddel. Új ismeretségekre is szert tehetsz, ha nyitott szívvel leszel. Bevonzhatsz életedbe egy segítő embert, de te is segíthetsz másoknak – tanulni, fejlődni mindig lehet. Tanácsadásaimmal minden ezoterikus hölgyet szeretettel várok továbbra is. (A Hold a Vízöntőben lesz jelen.)

A hét közepe: a víz elem minőségnek kedvez.
A Válaszutak, a szerelmes VI.
Döntéshelyzet, szerelmi lehetőségekkel. Az időtér a szerelemnek kedvez.  A hét közepe kedvez a Bika, Rák, Skorpió és Bak napjegyűeknek. A lábfejet és az idegrendszert nem ajánlatos műteni. A vízparti romantikus séta kellemes program lehet. Szerelmetes napok jönnek… Nemcsak románc, de komoly kapcsolódás is jöhet. Kellemes találkozás, vagy mély barátság szövődhet valakivel. Általában új lehetőségként jön a párra találás reménye – de az sincs kizárva, hogy a múltból bukkan elő megint valaki. Aki kedves volt számodra – most talán mint ikerláng, vagy lélektársként adhat sokat neked. A stagnáló kapcsolatok is új erőre kaphatnak. A Merkúr március 6-től retrográdba fordul. Lassíts le, és ha teheted pihen sokat – töltődj a természet kedvez, napsütéses idők jönnek. Újhold energiája tölti be a teret – Halak újhold köszönt be ránk – élvezzük ki a hatását. Este már Murielt az Újhold angyalát idézheted. Teremtő mágiákkal várlak! (A Hold a Halakban töltődik.)

A hét vége: a tűz elemnek kedvez.
A Császárnő III.
Érlelődnek a dolgok, megérik a helyzet. Aratás- bőség, jóllét. Gyarapodás, jó hírek – termékenység. Gyermekfogantatásra is jó energiák jöhetnek, használjátok ki. Figyelj oda amit csinálsz, adj kell energiát mindennek. Légy jelen az életedben teljes minőségben. Az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő napjegyűeknek kedvező napok lesznek. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Ügyintézésre, lomtalanításra, testedzés jó program lehet. Energiaszint emeléssel fordulhatsz hozzám, ha úgy érzed, hogy nincs több erőd. (A Hold a Kosban jár.)

Ha tehetitek legyetek minél többet a természetben szeretteitekkel. De az „Én időt” se feledd el – szentelj időt minden nap magadnak arra, hogy végig gondold a terveidet, imagináld, varázsold át a lehetőségeidet. Fordítsd több időt a jelenedre. Élvezzétek a tavaszi energiákat, a magasfényű lélektisztulásban. Tudatosítsd magadban, hogy minden azért van, hogy fejlődj általa, lásd minden helyzetben a segítő szándékot, vedd észre a szépséget és bőséget magadban és magad körül! Jupiteri energiákban leszünk.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!


A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook prorfiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott  hetetek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php