Lelki nagytakarításban – pozitív lakásban

A tavaszi megújulás lényege, hogy ne a múlton rágódjunk –  engedjük el a régi dolgokat, és koncentráljunk az újra.  Minden ember szeretne boldog lenni ezért is törekszik a lelki harmóniára. Egy olyan élettervvel érkeztünk a földi leszületési inkarnációnkba, ami arra szolgál, hogy  fejlődjünk, megtapasztaljunk, és karmáinkat oldjuk. Lelkileg gazdag spirituális életre vágyunk. A tavasz a rendrakás, a nagytakarítás napjaira is inspirálhat. A terhek lerakása a lelki tisztulás segítője lesz.


Minden tárgy energiát hordoz – emléket idéz.
Sokan tömérdek emlék-tárgyat halmoztak fel, amiben benne van szinte az egész életük. Ezek a tárgyak energiákat, érzéseket tárolnak. Minden egyes darabka egy-egy életfilmkockát őriz. Vannak olyan dolgok, amiben pozitív mentális energia van, amit örömmel nézegetsz, de vannak olyan holmik is, amiben rossz, fekete, negatív energia van. Talán nyomasztó emléket őriz, vagy pedig olyan valakitől kaptad, aki már nincs veled, talán rosszat akart neked, vagy nem volt jó vele a kapcsolatod. Ezeket a tárgyakat érdemes szelektálni – átnézegetni mihez milyen kötésed van. De hogyan is kezdjünk hozzá mindehhez?

Nagy kihívás előtt állunk, de csak akkor kezd el, ha kedvet is érzel!
Először is egy belső helyiséggel kezdjük, vagy az előtérből haladjunk befelé. Szép apródonként csináljuk – az idő nem sürget! – nézzünk át alaposan mindent. Lehet egy hetet is szánunk majd egy-egy helyiségre. Ahogy ürül, és szépül szellősödik, hangulatilag feloldódik egyre jobb kedvünk lesz egy másikba fogni. Amire nosztalgiával gondolunk, de már csak porosodik, és semmi hasznát nem vettük, értéke csökkent, kopott, vagy törött inkább vegyük ki a rendezett energetikai térből – hogy ne fojtsa meg a jelenünket. Szabadítsuk fel a környezetünket a lehúzó emlékek alól. Ne nézegessünk olyan fényképeket, amik rossz emlékeket idéznek. Frissítsük fel az életerünket, szabadítsuk meg önmagunkat is a múlt terheitől. (A padlás, és a pince is jöhet, ha a lakással már végeztünk volna.) Ha olyan tárgyat találsz, amit szépnek és értékesnek ítélsz meg, de most valahogy mégsem szeretnéd megtartani – ajándékozd el valamelyik szerettednek, és ott idővel újra láthatod. Csakis a lomokat dobd ki. Ami a szívedet tölti,  a lelkedet melengeti, azt őrizd meg!


Pozitív lakás, friss enteriőr.
Az ízlésünk is változhatott az évek alatt, talán már valami más minőségre vágyunk. A tavasz érkeztével felfrissíthetjük a lakást, színes-energetizáló, magasabb vibrációval bíró tárgyakkal is. Ha valami új, az aktivitást hozhat. A saját feng-shui elemünkbe illeszkedő mintákat, színeket, formákat válasszunk. Ez energetikailag is tölteni fog bennünket, amíg otthon tartózkodunk. Egy-két spontán ösztönös ötlet is jól jöhet ilyenkor. Talán egy szép nagy tükrös fal tágíthatja is a teret, és egy új világra nyithatja rá a lelkedet. A virágokat is átültedheted, és vehetsz egy-két igazán szépet, az elszáradtak helyére. Rózsaszírmokkal pedig megszentelheted az ebédlőasztalt. De az is lehet, hogy egy-két díszpárnahuzatot cserélsz le, és dobod fel vele a kedvedet. És ahogy jön a  jó idő – a következő hónapban már a terasszal, az erkéllyel is folytathatod… a húsvét már az új világodban találhat.

Ahogy a környezet átváltozik, változhatsz te is.
A saját magad alkotta enteriőrben – átrendezheted akár a bútorokat is ezalatt! – változhatsz te is. Másképpen értékelheted a létedet, új gondolataid is könnyeben születhetnek. És újba is könnyebben kezdhetsz, nyitottabb leszel az új dolgokra. Jobban vágyódhatsz az egészséges életre, és életmódváltásba is kezdhetsz. Talán azzal is kacérkodsz majd, hogy új emberekkel ismerkedj meg. És az otthonod illata se mindegy, az a jó, ha illeszkedik a rezgésedhez. Olyan illóolajat, vagy füstölőt használj, ami megnyugtat és jó érzéssel tölt el.

A tértisztítás hozhat vágyat a megbocsátásra is, és a régi hitrendszered törlésére is.
Csak bátran – lépésről-lépésre haladj…ne sürgesd magad. És ha körbenézel magad is rá fogunk csodálkozni, hogy ilyen szépet alkottál önmagadnak. A friss energetikai térben más új ötletek is jobban jöhetnek, a szellősebb helyiségek utat engednek a pozitív csínek – erőnek, energetikai rezgésnek.  A harmóniában gazdag élettér szerencsét hozhat a lehangoltságnak és a depressziónak nyom sem lesz többé benned. Ha készen lennél – hallgass egy olyan zenét, ami a szívedet is feltölti örömmel. Ha a nappalid ablakába egy  swarovski kristályt teszel, a  bekacsintó tavaszi napfény átragyogtatja  vele az egész helyiséget. Ha jól, vagy még jobban érzed magad akkor mestermunkát végeztél.

Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy – térrendezéssel is szívesen segítek. Kívánom, hogy egy csodás élettel teli teret alkoss magadnak – egy olyat, amiben magad is újjászülethetsz, telis-tele új gondolatokkal, tervekkel és ötletekkel. A lelkedet is felemelve egy tiszta akaratra, a pozitív tudatosság az életstílusod lesz.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot.
Spirituális terápiák
Energetikai tisztítások – térrendezés
Tértisztítás-behangolás.
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php