Helló Május!

H  E  T  I    T  A R  O  T
május 1-től május 7-ig.

Teliholdas hetünk lesz

A hét elejében remek ötleteid születnek, csodás megoldást segítő energiákkal áldanak az égiek. A jelenlevő vénuszi rezgésekkel  a lélekharmonizálásnak kedvező ideje lehet. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos vezetett meditációval, ezoterikus stúdiómba várom a Hölgyeket szeretettel.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Igazság VIII. – Felelősségvállalás a döntéseinkért.
A hét eleje a merkúri-nap energiákban kedvez a vita rendezésre, eszmecserékre, megbeszéléseknek. Jobban átláthatjuk sorsdolgainkat, és megérthetjük a másikat. Nagy döntések meghozatalának kedvező ideje lesz. Sorselemzéssel szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A művészeti program és a természetben járás kellemes tevékenység lehet. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok immunerősítő ételeket. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, hajfestésre, mosásra is kedvező az időtér energetikája. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Mérleg jegyében jár, május 4-én, csütörtökön lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Halál XIII. – Valami véget ér és elkezdődik valami új.
A hét közepe érzelmes-érzékeny rezgésekkel érkezik meg a Vénusz-Neptunusz kapcsolódásban. Figyeljetek jobban oda partneretekre – szervezzetek meghitt programokat.  Május 5-én a Skorpió teliholdat üdvözölhetjük. Elengedésre remek idő lesz, családi karma-oldására is jelentkezhetsz hozzám. Az esti meditációk, hálaimák nagy erővel hatnak. Az új dolgok elindítására is kedvező energiák lesznek a Merkúr-Nap-Uránusz, Vénusz-Jupiter találkozóban. Fény hazába emelő szertartással segíthetek, ha elhunyt szeretteted szeretnéd elbúcsúzni.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltés lehet a meditáció, az olvasás és hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Igyatok elegendő folyadékot: vizet, ásványvizet. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra,hajfestésre, hajmosásra jó időben leszel – pénteken a hajvágást inkább kerüld el, mert könnyen korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek ígéretes lehet a hét közepe – teremtsétek meg a szerencsétek!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, május 6-án, szombaton lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Csillag XVII. – Reményteljes új jövő.
Családi dolgainkban tehetünk nagy rendet a Mars-HoldNeptunusz rezgésekben. Békülni, megbocsátani, mély lelki beszélgetéseket folytatni most igencsak jól lehet. Kapcsolat megújításra is kedvező a téridő – de megerősítő angyalmágiával is kereshettek.
A hétvége tűz elem minőségben lesz.
A hegyvidéki túra, lazító masszázs remek hétvégi program lehet. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Készíthettek salátát akár desszert helyett.  Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére remek lesz a hétvége, hajmosásra és kozmetikára is kedvező időben lehetsz – a szombatra tervezett hajvágást inkább halaszd el, mert könnyen korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek kedvező lehetőségei jöhetnek – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 9-én, kedden lép át a Bak föld jegyébe.)


A hét energiája kedvező a családdal, barátokkal, partnerrel való mély lelki beszélgetésekre, és a kapcsolatok magasabb lélekszintre való helyezésére. Vedd fel a kapcsolatot az arkangyalokkal: Chamuel arkangyal a szívcsakra őrzője, Raquel a békítésben segíthet, Hániel a háházasság arkangyalként áldást hoz a társulásokra. Vasárnap Anyák Napja lesz. Virággal, ajándékkal, telefonon, sms-el, levéllel – egy szép gesztussal köszöntjük fel őket, a nagyikat, a dédiket, az anyukákat, a mamákat, az édesanyákat!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu