Gyászprogram – gyászfeldolgozás

Gyászfeldolgozás ezoterikus programban.

A gyász egy folyamat, melyet elkerülhetetlenül meg kell élni ahhoz, hogy elérjük azt a stádiumot, melyben fájdalmunk csillapodik. Szeretteim elvesztése tanított meg az elengedés fájdalmát feladatként feldolgozni. Borzalmas, kegyetlen  időszakot éltem át – ezért is határoztam el, hogy segítek azoknak, akik elakadtak a gyászfeldolgozás folyamatában.

A feldolgozás több szintből áll:
Az öt szakasz – tagadás, düh, alkudozás, bánat/lehangoltság és elfogadás – egy olyan keretrendszer részei, amelyek segítik azt a lelki folyamatot, amelyben megtanuljuk, hogy hogyan élhetünk tovább az elveszített másik nélkül.
Egy-egy fázis egy-két hétig tart, van akinél több hónapig is – lelki érzékenységtől függve.
A családi és baráti kapcsolatok is az élethez való újrakapcsolódást jelentik nem kell bűntudatot érezned, ha boldog vagy, ha örülsz valaminek a gyász időszakban is.
A gyászolónak ne mondjuk azt, hogy őszinte részvétem, hiszen valójában nem akarunk belőle részt venni, mert nem vehetjük el tőle a megtapasztalását, nem osztozkodhatunk rajta.
Mondjuk azt,  hogy: Fogadd őszinte együttérzésemet! -hiszen valójából erről van szó – milyen csodálatos is a a magyar nyelv.
Ne csak mondjuk azt a  gyászolónak, hogy számíthatsz rám, szólj, ha szükséged lesz valamira. Hanem konkrétan segítsük őt gyakorlatilag is – a mindennapi teendőkben.
Ha elakadás van  a gyászban, nem halad előre a folyamat, hosszú ideig valamelyik szakaszban ragadunk, csak a veszteséggel tudunk foglalkozni, befelé fordulunk, elveszítjük a kapcsolatot a külvilággal,
megszűnnek társas kapcsolataink, korábbi jó ismerősökkel sem beszélünk. Nagyon gyorsan szakembert kell keresni. Ugyanis a gyász gyengíti a tüdőt, a szorongás a vesét, a harag a májat, az aggódás a gyomrot, a stressz a szívet és az agyat. aki nem tud tovább lépni nagyon alacsony energetikai szintre kerül, ahol betegségek találhatnak rá, mert komoly szervi, és mentális probléma is jöhet.
A gyász folyamat lezárás nem azt jelenti, hogy elveted az elhunyt szerettedet, inkább azon munkálkodj, hogy szeretettel őrizd meg az emlékét és megértéssel elfogadva gondolj  arra a napra amikor átment a fénybe.  Lehet családi összejövetelt tartani, ahol rá emlékezhettek  meg – felemlegetve egy-egy kedves pillanatot földi életéből.
Keress meg, ha  úgy érzed nehezen tudod elengedni eltávozott szeretted. Fény hazába emelő szertartással, kapcsolatfelvétellel, vigasztaló angyalozással, tértisztítással tudok segíteni angyal-és gyászterapeutaként a  gyászmunkádban. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu