Heti tarot – áldásos gyógyító energiákban.

HETI TAROT

Álmodj nagyot és szeretetben cselekedj!

A feszítő kvadrátok a héten kioldódnak –  Csodás gyógyító energiákban leszünk egész héten.

Súr vezér – Az Akasztott XII.
A hét elején változásban – változást hozó energiákban leszünk. Vesd meg lábadat szilárdan a mentálsík egyedül reális valóságtalaján.  A teremtő  mágiáknak a legjobb napjai a hétfő és a kedd. A Neptunusz még retrográdban. nagy dolgok most nem történnek velünk. Segítséget mindig kérhetsz – légy segítője annak, aki tőled kérne.

Anahita papnője – A Főpapnő II.
A hét közepétől engedd meg magadnak, hogy a megérzéseid vezessenek – hangolódj a Felsőbbrendű Énedre. A  válaszok benned vannak – meditálj sokat. Elengedés van három napban  – Engedd el ami nem tartozik hozzád, s nem emel. Aktív örömteli időszakban vagy – légy életed bölcs teremtője. Utazásra is jók a napok most, szerződéskötésre is nagy az alkalom –  ismerkedős időszak van.

A csodaszarvas, a szerelmesek – A Válaszutak VI.
A hétvégi időszakban válaszutak jönnek. Maradjak, vagy menjek, mit válasszak… A döntésképtelenségnek oka van – vizsgáld csak meg magad. Mi szól ellene és mi szól érte. Körülötted  lehetőségek vannak, vedd észre!  Ha félő vagy, önbizalmad sem kecsegtet… A hezitálás helyett válaszd a belső mestered. Döntésben segíthetek – az opciókkal vár a tarot.

A hét eleji Nap-Uránusz szextilben a stabilitási a főszerep – a nagy kérdésre: céljaidat hogyan éred el… A hét közepétől indul a Merkúr-Plútó szembenállása, amely  a toleranciára szólít fel. Majd csütörtöktől érkezik a Vénusz-Mars a Skorpió-Jupiterrel: Csak türelem, és nyugalom – megfontoltan a párkapcsolatokban, hogy semmi se vesszen… Szeress magad és akarj többet. Válaszd mindig a jobbat – őrangyalod szeret, ha hívod, ha kéred veled! A héten a Királyi székek őrangyalai segíthetnek nekünk, Binaél Arkangyal erejével.
Kérj segítséget mindenképp, ha elakadnál: sorsfeladat-küldetés kérdésekben is hozzám fordulhatsz.

“Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepesi Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör sors tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás –  Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

A fenti általános jóslás – személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1