Úton önmagunkhoz!

„Gondolataid és érzéseid múltbéli események származékai. Ha egy bizonyos módon gondolkozol és érzel, egy bizonyos módon fogsz dolgokhoz hozzáállni. A hozzáállás olyan rövid távú gondolatok és érzések folyton ismétlődő ciklusa, amely rövidített létezési állapotot eredményez. A hitrendszer nem más, mint hozzáállások láncsorozata. A hitrendszer meghosszabbított létezési állapot, ami nagy eséllyel a tudatalattiba süllyed. Ha összeadod a hitrendszereket, megkapod a látásmódot. Minden döntésednek, viselkedésednek, választott kapcsolataidnak; összességében a létrehozott valóságodnak a látásmódodhoz lesz köze.” – Dr Joe Dispenza

A szorongás és a bűntudat nem változtatja meg a multat és nem teszi szebbé a jövőt! A változás fájdalmas lehet… De semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol ahová már nem tartozol! Válassz, hogy a jövőt átírni, vagy átsírni akarod?! Dönts szabadon! Az életmódváltás nem dátumoktól függ hanem attól, hogy a fejedben mikor teszel rendet.

Ha elfáradtál, várd meg amíg a lelked utolér…
Egyszer mindenkinek eljön egy olyan pillanat az életébe, amikor választás elé kerül. Tudja, hogy onnantól minden más lesz… Dönteni annyi, mint spirituálisan felelősséget vállalni az Életedért! A bátor szív ritka adomány – engedd, hogy vezessen!

Mert minden tettünk mi magunk vagyunk…
Mindannyian egy bizonyos „adag”akaratenergiával születtünk le ebbe az inkarnációnkra. A szerződés a földre szólt, a pecsét, az engedély a leszületésre. Megtiszteltetés, hogy ide jöhettünk. Nagy lehetőség!
Néha döntéseket hozunk, teljes szívvel, szabad akarattal….s ezekért a döntéseinkért a felelősséget is fel kell vállalnunk minden bizonnyal. Ha hiszünk önmagunkban – a bennünk lévő isteni részünk mindig tudja a helyes utat. Nem tévedünk, és nem vétünk. Minden tettünk mi magunk vagyunk! A kapkodó, türelmetlen rezgések helyett válasszuk a türelmes szeretetet – a lelki béke nyugalma hozza meg az igazi áldást életünkbe. Az átgondolt, helyes mértékű válaszok bennünk vannak mindenre.

A Lehetőségek kapuja előttünk áll.
Hangolódjunk a benne levő felsőbbrendű énünkre, s kapcsolódjunk az Aranyangyalunk rezgésére – mert csakis így leszünk úton önmagunkhoz. Így leszünk sorsunk tudói, sorsunk urai. Ha a Lehetőségek kapuja nyitva áll majd fel fogjuk ismerni azt a bejáratot, amit nekünk szánt a világ, őrangyalunk végigkísér – megmutatva azt az irányt, ami a fejlődésünket szolgálja. Feljebb, a Fény felé, ahol utolérjük a lelkünk. Teljes egész emberként, csodás auraszínben tündökölve ismerjük fel a hozzánk tartozókat, a velünk együtt rezgőket – és kapcsolódhatunk az életünkbe megérkező újabb és újabb kapcsolati, élethelyzetbeli lehetőségekhez.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató -Tarot – Tanácsadás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Skype: asajah1