Heti tarot – márciusi újholddal

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Március 8-tól március 14-ig.

Újholdas hetünk lesz!
Varázsnapok jönnek – a március 8-12 közötti időszak a mágiának kedvez – neptunuszi energiákkal töltekezve meditációra is jó alkalom lesz. A hétvégi Halak Újhold a sikermágiának kedvez.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Pápa V.
A jelenlevő neptunuszi energiákban csodás üzeneteket kapunk az égiektől megint – hangolódj rá a tanításokra, nagy útmutatód lehet – megérzéseid inspirálólag hathatnak. Döntésekben segítenek, emlékeztetnek a feladataidra. Minden tanítás nevelő hatású, sértődésnek helye nincs. Használd jól amit kaptál, vállalj felelősséget a döntéseidért. Lélekgyógyításra is jó időben leszel – beszélgess el belső aranyangyaloddal. Minden felküldött ima meghallgattatásra talál! Felsőbbrendű Én gyógyító vezetett angyalos meditációval várlak, ha felkeresel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legjobb program lehet a hegyvidéki séta, túra, kirándulás – szabadtéri program. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A meleg gyógynövényes tea most is jól eshet – nagy a választék, igyad, amelyiket szereted – ízesítve, mézzel a legjobb! Tisztító kúrára, bőr és körömápolásra, masszásra a legjobb időben vagy. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – figyelemmel legyetek! (A Hold a Bak jegyében jár, kedden lép át a levegős Vízöntő jegyébe.)


Az Akasztott XII.
Elengedésnek, régi rossz szokások, negatív beidegződések elhagyásának ideje lesz. A visszatérő helyzetek figyelmeztetnek, hogy valamit nem jól oldottál meg. Tudd, hogy nincsenek véletlenek! Oldásra, blokkoldásra remek az idő – ha ilyen gondod lenne bátran keress meg. A jupiteri energiák a meditációnak, elmélyülésnek kedveznek – minden este érdemes elalvás előtt egy kis mentális nagytakarítás csinálni.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a víszeret és a lábszárat. A legjobb program lehet a filmnézés-mozizás – szabadtéri kirándulás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Gondoskodjatok a vitaminpótlásról, erre a zöldség-gyümölcslevek a legpraktikusabbak. Tisztítókúrára, fogorvosi vizitre, hajmosásra, masszázsra jó a hét közepe energetikája. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, csütörtökön lép át a Halak vizes jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
Tisztulás, gyógyulás ideje van. Március 13-án, szombaton a Halak Újholdat üdvözölhetjük – mély lelki beszélgetéseknek is jó ideje lehet – tisztázni, megérteni, átérezni.  Egyébiránt pedig kezdődik az új holdhónap – új dolgok elindításának ideje lesz.Itt az ideje kilépni a méltatlan, lehúzó helyzetekből – szabadítsd fel magad, tisztítsd a karmád: a plútói energia segít a rendtételben. Új sorskör előtt állsz, tervezd meg jól az életed. A vasárnapi Kos-Holdban a romantikára remek az időzítés – tedd emlékezetessé a hétvégét. Gyógyításra, gyógyulásra kitűnő energiákat kaptunk megint az égiektől. Rezgésszint emeléssel, gyógyító energia átadással szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy lemerültél a hétköznapok alatt.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legjobb program lehet a vízparti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A zöld salátákról se feledkezzetek meg – a retek pld. remek vértisztító. A péntek-szombat a hajvágásnak nem kedvez, hajmosásra a vasárnap már jó lesz. Bőrápolásra fogyó- és tisztítókúrára jó lehetőségek lesznek. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek kedvez a hétvége erőtere. (A Hold a Halak jegyében jár, vasárnap lép át a tüzes Kos jegyébe.)

Töltekezz az egyre melegedő nap sugaraival – a d-vitamin optimizmusra emel. Figyelj oda minden gondolatodra, kimondott szavadra – a belső béke energiájával cselekedj. Tisztulj-gyógyulj-töltekezz! Uriel arkangyal a belső béke energiájával tölt fel.
Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet! – oldásokkal, blokkoldással várlak, elengedő szertartásokkal, teremtő mágiákkal kereshetsz.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu