Heti tarot – mély spirituális döntésekben.

Heti tarot
Teleholdas hétben leszünk.

A hét elejére a
XVIII. Bor döntése –  A Hold lapot húztam.
A hited lesz az, amely megerősíti a megérzéseidet, és ösztöneid segíteni fognak a legjobb döntések meghozatalában. Új sorsfordító dolgok előtt állunk. Valami ár készül odabent,legbelül…keresd a megoldást mindenben. Elemezd ki a helyzetet. Szerencsés kezdeteteket jelöl – megvalósítható álmokat. (Skorpióban Holdban leszünk.- Keddtől a Mars retrográddá válik.)

A hét közepére a
Minden és semmi XXII. tarot lap üzen:
Állj ki magadért, szeretetben töltekezz. A teleholdas nap előtt már érezhető a hatás, és utána három napig is tart majd az erős elengedő-teremtő energia. Légy bátor és merész – sikert érhetsz el. A Nyilas Hold a hitre emlékeztet. (Telehold csütörtökön lesz a Bakban.)

A hét vége  kellemesen telik – türelmes, megértő szeretetben.
Emese a táltosnő – I.
Anyagi és erkölcsi sikert jelöl a lap.

Ne hezitálj sokat – minden úgy jó, ahogy neked a legjobbat adhat. Saját érdekedben lépj nagyot – szeretteid veled. Az Univerzum segít neked – ha van cél vezet oda út is! Csak indulj el… (Most a Plútó is retrográdban van.)

Pihenj sokat- töltődj, és szedd össze magad. Tiszta fejjel jönnek csak a jó gondolatok. Ha a sorsod útján haladsz mindent elérhetsz, a tiedet megkaphatod!
Alapvetően: Üzlettel, hivatással, karrierrel, munkával kapcsolatos dolgokra jó fordulat. (Ha negatív vagy ne várj túl sokat …) Ha lemerülne az energiaszinted- csakra-aura harmonizálással segíthetek.

“Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” – Szepes Mária

Bizakodó jóakarattal, vidám, pozitív hangulatban, bátor tetterővel, mindenben sikeres lehetsz – emeld az energiaszinted. Jophiel Arkangyal vidám energiákkal tölthet. Keresd a kapcsolatot spirituális vezetőiddel.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Szép hetet kívánok Nektek – igazi, mély spirituális döntésekben. Áldás!

A tarot lapokat a Kazanlár-féle  Kör tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

A fenti egy általános jóslás – egyéni, személyre szabott tanácsadás konzultációban kérhető!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot – Útmutatás – Tanácsadás
Energetikai tisztítások.
kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1