Telehold a Bakban – Sorsfordító energiákkal!

A Bak Telehold június 28-án, 6.62-kor köszönt be ránk.

A Bak kardinális minőségű, negatív töltésű, földjegy. A  szívósság és a kitartás jellemzi, uralkodó bolygója a Szaturnusz, Jelképezi a karmát, vagyis, hogy minden tettnek megvan a gyümölcse. A Telehold első lépcsője mindig az elengedés… Csakis ezután teremthetsz új dolgokat az életedben. A mostani Telehold a Bakban lesz. A kötelességtudó jegy a tervezésre ösztönöz. Türelembe légy -Nap-Hold-Szaturnusz fényszög nyomása alatt furcsa helyzetekben lehet részed. A józan ész vezéreljen!

Június 27-től a Merkúr Rákban-Oroszlánban kvadrátban Uránusszal -Bikában hatás abban segít, hogy erővel kapcsolódj a jövőd felé.

Érzelmileg igen erőteljes búskomor-melankólia jellemezheti ezt a teleholdas a napot – tartózkodjatok a negatív gondolatoktól!  A tervezés ideje jött el – tudatosan, észszerűen gondolkodjál. A hold állás a felelősségvállalásra ösztönöz. Nézd reálisan a dolgaidat, és figyelj a megérzéseidre is. Pénzügyi, befektetési, ingatlanügyek tervezése a mostani lehetőség – ami jó esetben pozitív energiákkal a földi elem erős minőségével célba érhet majd. Mivel a Bak-Rák tengelyen jön létre a Telehold azért fontos, megjegyezni, hogy bánj óvatosan a szavakkal. Szeretettel kapcsolódj.

Arkangyali erőtérben várlak, elengedő szertartásra, angyalmágiákkal segítelek, ha teremteni vágynál.

A rezgésszintedet emeld, mielőtt bármilyen mágiába is fognál – gondoskodj a beavatott tiszta térről, hogy sikerest vonzzál. Tattwaiel Angyal segít az öröm állapotába rezegned, Mihály Arkangyal pedig a félelem energiákat emeli ki, és mindeközben  frissíti az energiaeredet is. A Bak Teleholdban leginkább a karrierrel kapcsolatos varázslatok hatnak. Mivel a Bak mélyen spirituális jegy- igen jelentős álomüzeneteket is kaphatsz égi segítőidtől.
Az  Időkapuban Binaél Arkangyal seregéből Pahaljah, a Királyi székek karának őrangyal áll, szaturnuszi-marsi energiáival abban segít neked, hogy tudatosan kezedbe tudd venni sorsod irányítását. A  hozzá intézett ima is nagyon hatásos lehet. “Pahaljah őrangyal kérlek világosíts meg hitem, hogy a te birodalmadból szemlélhessen a világ igazságát.”

A tarot csomagból a Mithra – Semmi és minden  XXII-es lapot húztam a teleholdas napra. Merész elhatározásod szerencsét hozhat. A bizakodásban az anyagi bőség lakik.

Légy pozitív mindenben – magas rezgésszinteddel sikerülhet a jó dolgok bevonzása életedbe. Most elindíthatsz majd valamit, amit szebbé, jobbá teheti életed – újszerűséggel győzelemre vihet. Sorsfordító ügyekben dönthetsz.  A megvalósulásnak hagyd időt magadnak – hogy sikeresen célja is érj vele.
Jó hangulatú, lelki feltöltődésben is gazdag, pozitív-teremtős Teleholdat kívánok nektek, szeretettel!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – rezgésszint emelés.
kapcsolat: 20 278 26 12
Skype:asajah1