Te miben blokkolod magad?

Milyen blokkokat adhatsz önmagadnak – avagy a megtorpanások analógiája.

„Éld az életedet anélkül, hogy a jelennel törődnél. Képzeld el, hogy kötélen jársz két hegycsúcs között. A jelen az alattad elterülő szakadék. Haladj egyenesen előre, és csak arra figyelj, hogy eljuss a másik oldalon lévő hegycsúcsra. Soha ne nézz le.” – Szamer

Amikor szabad az út előtted, de mégsem történik semmi sem… Akkor valójában olyan dolgokat teszel, amivel akadályokat állítasz magad elé, így te blokkolod a saját  életedet.

Nézzük csak szép sorjában mik lehetnek ezek.
Például, amikor halogatsz. Lehetséges, hogy még nem elég rossz a helyzeted, s majd ha elviselhetetlenebb lesz akkor cselekednél…az utolsó cseppre vársz, amivel betöltődik a pohár.
Amikor a terveidet analizálod, és azt gondolod könnyebb lesz – s végül se készítesz jobb tervet, amivel el is érnéd azt. Az opciókat el ne hagyd!
Amikor csak gondolattestet használ, és nem a cselekvési erődet használod a problémáid, feladataid megoldására.
Egyébként meg nem bűn tanácsot sem kérned. Nem szégyen, inkább erő!
Amikor befelé fordulsz és csak toporogsz.  Ha nem változol kívül se belül sem, nem fejlődsz. A régi energiában élve a régi hitrendszered gyakorlod. Ami már az új helyzetben elavult képet ad számodra. Inkább nyílj meg és ismerkedj az új lehetőségekkel – friss új ötletekkel gyarapodhatsz!
Amikor mindig mindenben ugyanazt csinálod.
Érdemes elgondolkodni rajta, hogy hogyan lehetne másképp…és miként lehetne még jobban. A rutinszerűség robotba hajt. Gondold csak el hogyan lehetnél hatékonyabb… Mert ha el tudod képzelni, meg is tudod csinálni!
Amikor menekülsz, és félsz a lehetőségedtől. Ne félj az újtól, az vezet felfelé. Ha szembenézel a félelmeiddel sikert arathatsz. Bízz jobban önmagadban. Minden kihívásban ott van a megoldás, és a siker lehetősége is!
Amikor elfeledkezel arról, hogy valójában mit is akarsz.
Ne terelj, csak összpontosíts és figyelj a célodra, különben szétesel, és olyan energiákat szórsz szét, amit egy helyre kellene helyezned, hogy a céljaidat elérhesd!
Amikor túlbonyolítod a dolgokat.
Nézd az egyszerűség szemével – lásd tisztán hogyan, merre. Egyik dolog hozza a másik megoldását!
Amikor feladnád, mielőtt odaérnél.
Van egy pont mindig, amikor az ember abbahagyná, de pont akkor kell átlendülni a mélypontról, mert a cél ott van az orrod előtt. Az akadály csak inspirálhatnak, az idő neked dolgozik!
Amikor már nem is  tudod mit szerettél volna.
Mert félsz, mert nehéznek ítéled meg, sok mindenért. Inkább mást választasz, ami sokkal rövidebb úton elérhető. Ne add fel,  ragaszkodj hozzá –  egyszerűen csak szeress bele a vágyaidba!
Ha pedig nem változtatnál – megrekedhetsz egy sorshelyzetben, ahová már nem tartozol. Egy olyan élethelyzetben ragasz, ahol ár nincs helyed. Így nem tudsz fejlődni tovább. Aki nem emelkedik az süllyed… Ne légy önsorsrontója életednek – válaszd azt, hogy minél többet próbálj kihozni életedből. Így egyre boldogabb, élhetőbb, szeretetteljesebb és sikeresebb időt szentelhetsz a saját életedre!

A pozitív gondolkodás nagyon fontos. A vendégeimtől, ismerőseimtől  gyakran hallok panaszokat. Azt is megfigyeltem, hogy a panaszkodó embereknél biztosan bekövetkezik valami komolyabb baj. Nem szabad a tudatalattinkat rossz gondolatokkal terhelni, mert visszaköszön. A szellemi törvények így működnek.
Sorselemzéssel – útmutató tarot elemzéssel – karma, küldetési és  spirituális életfeladat elemzéssel szeretettel várlak konzultációs, terápiás tanácsadásaimra.

 

Engedd meg magadnak a fejlődés lehetőségét – minden kihívás megoldása sikerélményt ad – csak maradj pozitív!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,  spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1