A Mars, a vörös bolygó retrográdba fordul.

A Mars hátráló mozgásban lesz június 26-tól  egészen augusztus 28-ig.

A Mars  az aktivitást, az önbizalmat, a győzelem iránti vágyat és az érvényesülési képességet jelöli.

A Mars a születési horoszkópban azt a részt képviseli, amelyikre a legtöbb erőnket fordítjuk, valamint vágyainkat és eltökéltségünket céljaink megvalósításáért. A vörös bolygó egyébként igen tevékeny, pozitív és domináns. Amikor a Mars előre halad, nyíltan vállaljuk, amit akarunk, tudjuk képviselni érdekeinket, harciasabbak, erősebbek vagyunk. Retrográd helyzetben az energiák befelé irányulnak, ez az önmagunkkal való harcot jelenti  – érdemes ezt a blokkot oldani, míg betegséghez nem vezet. A hátráló mozgásban lelassulunk, életkedvünk is alábbhagyhat.


Ha olyan érzésed van, hogy nehezen telik az idő annak azaz egyik oka, hogy 2018. június 26. – július 10. között öt retrográd bolygó, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz, a Neptun és a Plútó lassítja a haladást. Ez lelassíthatja az új tevékenységek, projektek elkezdését is.

Most a retrográd mozgással  régi helyzetek, események, emberek térhetnek vissza az életedbe. Egyúttal megérzéseid is felerősödhetnek, és igen jelentős álom üzeneteket is adhat ez az időszak – a szellemi segítők még aktívabbak.
A Mars, a cselekvés princípiumaként hátrálásban generálhat kapcsolati huzavonákat, anyagi beszorulást, és nehezen kezelhető helyzeteket is.  Ha most  úgy érzed, hogy a hátráló marsikus időtérben kevesebb az energiád, vagy szerelmi vágyad csökken az természetes.
A Mars őrzője Kamaél Arkangyal.  Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez. Szólítsuk meg őt, ha erőre lenne szükségünk. Csakraharmonizálásra – lelkesítő útmutatásra szeretettel várlak konzultációimon.

A legjobb tanács most azt lehet, hogy éld meg kreatívan ezt a retrográd időszak is – habár a  megrekedt helyzetek okozhatnak némi depressziót. Viszont extra időt kaptunk, hogy feldolgozzunk ötleteinket, esetleg új nézőpont után kutassunk, és felülvizsgáljuk régi terveinket.
Legyünk most akkor türelmesek, és merítsünk erőt a tisztlátásunkból és törekedjünk a belső békére. Az újra aktivált Mars elhozza azokat a jobbnál jobb lehetőségeket, amiben  kedvezőbb pozícióban nagyot léphetünk majd.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.