Mágikus energiákban – tűztánc.

Eljön majd az idő, amikor már nem akarsz játszmákban részt venni, és elfordulsz mindazoktól, akiket ez éltet. Azok társaságában leszel, akikkel jól érzed magadat. Akikkel örömöket élsz meg. Akik megnevettetnek. Engedd el, ami nem boldogít. Szeresd azokat, akik jól bánnak veled, és mondj egy imát azokért, akik nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban élj. A bukás az élet része, az emelkedés maga az Élet…

Az egyensúlyra vigyázz mindenben.

A Merkúr-Neptunusz-Jupiter háromszögének áldásos ereje segít bennünket  pár napig. A holnap éjjeli jupiteri-hold különös álmokkal ajándékozhat meg.  A hétvége hangulatában azonban egy másik igen érdekes állás is ígérkezik belépni az időtérbe. Mégpedig a Mars-Vénusz szembenállása. Ami erősen (pár)kapcsolati játszmákat generálhat.
Szombatról vasárnapra virradóan Szent Iván éjjele jön el. Érdemes lesz varázsmágiákat készíteni egészségre, szerelemre, házasságra, termékenységre áldást, gyógyulást, tisztulást kérni majd ezen a csodás mágikus éjjelen.
A vasárnapi rezgésekkel már tudatosabban megértjük mi az, amiben változást hozhatunk, és céljainkat is értékesebben átláthatjuk. A Hold a Skorpióban lesz jelen, misztikus energiákra kapcsolódhatunk és hangolódhatunk.  A gyógyító energiákban nemcsak mi, hanem kapcsolataink is  gyógyulni fognak.  Egyre erősödik majd a szeretet rezgése – különlegesen szép energiákban haladhatunk. Ha valami jó a kapcsolatban, most a nem jót cserébe feledjük… Legyünk minél  inkább elfogadós megértős perspektívában – szeretettel teremtők. Egy ölelés, egy kedves szó – mindennél többet ér. Imáinknál most Binaél  Arkangyal bölcs szaturnuszi energiái segítenek.
Oldó, blokkoldó energiákkal várlak – misztikus teremtő mágiákhoz, erőt adót.
A Tarot Nagy Arkánumából hétvégére  Anahita papnője –  A főpapnő II. lapot húztam. Beth az értelem háza. Légy türelmes, befogadó, ha jó úton haladsz a gondviselés is segíthet. Az égi útmutatást fogadd alázattal, tanító-fejlődni segítő energiákban vagy- bízz önmagadban.
Ha a lap általános jelentése értelmezzük: „Beszélni ezüst, hallgatni arany.” A kártyalap azt üzeni, hogy okosabb mostanában csendben maradnia a Kérdezőnek. Ez a passzív várakozás lapja.  Mindennek eljön majd az ideje. Bízz a felsőbb hangban. Családi ügyekben türelemre int. Ingatlanügyekben mindenképpen várakozó álláspontot javasol – és azt, hogy a kérdező ne teregesse ki az összes lapját. Jelentése anyagi kérdésben az, hogy most pénzügyi kérdésekben érdemes óvatosnak lenni. Az egészségi kérdések terén azt jelöli: Ha a kérdező betegeskedik, akkor a Főpapnő egy gyógyító érkezését jelzi, aki lehet egy megértő, szerény, empatikus gyógyítónő is. Jelentése szerelmi téren: Egy már működő párkapcsolatban a Főpapnő türelmet és passzivitást tanácsol, nem szabad most dönteni, lépni. Spirituális értelmezését tekintve pedig azt üzeni, hogy  a keresőnek találkoznia kell a lelkiséggel, és le kell győznie a mindennapi lét ezzel kapcsolatos kihívásait.

Boldogságos napokat kívánok nektek szeretettel, a mostani különleges hétvégében!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Útmutatás  – Válaszutak.
Energetikai tisztítások.