Életállomások…

Egyre többen kerestetek fel az utóbbi napokban azzal, hogy egy nem működő párkapcsolatban vagytok. Elakadt valami, nagy a rezgéskülönbség, nincs meg a szeretetrezgés, elidegenedett és kihűlt, megmerevedett a kapcsolat. Vége van – amit nehezen tudsz kimondani. Talán visszaakarod ‘csinálni’, mert megszoktad…


Új sorskörök nyílnak – régi kapuk bezáródnak.
A régi energiában levő társak kirezegnek az közös sorsból. Aki nem tud fejlődni, nem akar változtatni az nem ér fel hozzád. Nem tud követni, nem tud kapcsolódni sem.
Ez valóban így van. Az akasztott ember lapja mindig azt mutatja, hogy nincs tovább értelme annak, ami van. Ez nem rontás, hanem váltás. Váltás a jobbra, a fejlődni vágyóra. Ne neheztelj, és ne szenvedj… Aki menni készül arra  ‘rá kell adni a kabátot’ – marasztalni nem szabad.
Aki nem hozzád való, azt el kell engedni, útjára kell bocsátanod – a te érdekedbe is. azért, hogy be tud vonzani azt, aki hozzád való. akivel fejlődhetsz, aki tükröt mutathat, aki tanítást adhat, akinek te is csak adhatsz. A régi minták elévültek – a felcserélt szerepekben lévők átértékelődnek. A nő valódi nő  legyen a kapcsolatban a férfi pedig hiteles férfi legyen. Ahol ez a minta nincs meg, annak helye nincsen a közös jövő programban.
Egy dolgot tudsz okosan tenni békében, szeretetben lehet továbbengedni, azt aki kirezegni készül. Hálás szívvel megköszönni minden eltöltött időt, a jót és a rosszat… mindent amit a kapcsolat adott, hozott… tanító aspektusban.
Oldásban, elengedéseben tudok segíteni. A gyászmunka lerövidül – a teremtő időszak felélénkül.

Ha visszavágyod azt ami nem jó – csak hasonló fog jön. Minden lélekrezgéseddel teremtesz… Nem hagytak el, csak singli vagy – ne sajnáltasd magad. Éppen új életed kapujában állsz!
Áldásban továbblépni, feljebb lépni lehetőség – csak ne ragadj bele a rosszba, mert az csupán egyet jelent, hogy önsorsrontásban tengődve éled az életedet. Ha ott maradsz abban, ami már nem emel, ha nem hagyod elmenni-kirezegni azt, aki nem a te embered, sosem jöhet el, akit a sors egyébként neked hozna…
Ha észen állsz majd, hogy valakit újra beengedj az életedbe, akkor az Univerzum a vonzásra reagálni fog. Olyan társat fogsz bevonzani, aki a rezgésszintednek megfelel, – és egy újabb tanítást hordozva integrálódik veled. Ha tudod ki vagy, tudod ki fog érkezni életedbe. Az ég mindig olyan társat hoz eléd, akivel dolgod van – érezni lehet azt, akivel sorsod van.
Az új sorskör új szereplőket hozhat, de a főszereplő mindig te vagy!
És ha a megjelenik, hát szeresd őt tiszta szívvel, és valódi női energiánkkal, befogadó lélek rezgésekkel – éld meg a ‘császárnőt’ az égi asszonyt – kifelé és befelé önmagadban.
Az igazi társ szabaddá tesz – ha ki mersz nyílni az újra – és ha adsz, akkor kapni is fogsz…
Ha egy Nő boldog, a körülötte élők is boldogok!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató -Tarot – Tanácsadás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1