Mágikus pillanatokkal érkezik a Fény ünnepe.

A  Nyári napforduló a Fény teljességének ünnepe, ahol a lélek szakralitása megerősödik.

Június 21-én a nyári napfordulóval hivatalosan is elkezdődik a Nyár. Spirituális értelemben ez a Fény ünnepe – a bennünk élő világosság ereje. Egy igen hatékony bolygóállásban leszünk. A Nap (az erő) Szaturnusz (a múlt) Uránusz ( a jövő) és a Chiron (jelen életünk sérülései) kapcsolódnak, és a tudatos feldolgozásra inspirálhatnak energetikai rezgésükben. Legyünk békében, és harmóniában, elfogadó önmagunkkal a Vénusz évében.

Mágikus varázslatokkal, angyali energiákkal.
Létezz a pillanatban június energiájában, és kezd el új életed szívvel-lélekkel megtisztulva – fényesítve energiáidat. Töltsük, és harmonizáljuk csakráinkat, gyógyítsuk meg önmagunkat – az energiakezelések sokat segítenek! – hogy egy már magasabb szinten kiteljesedve, erős angyali rezgések védelmében, valódi önmagunk legyünk. Ha szívesen “angyaloznál” a lelki tisztulásban Michael és Chamuel Arkangyalok energiája segít, ha szertartásban megidézve őket.

Pihenj sokat, és töltekezz a júniusi nyár új lendületet hozó rezgéseiben! Az év felénél járunk számot vethetünk megtett spirituális utunkkal, szembenézhetünk önmagunkkal. Hol tartunk most, merre felé irányíthatjuk az életünk, hogy jobbá, nemesebbé tegyük földi létünket. Meditációs kaput nyithatunk szellemi vezetőink felé. A beavatás üzenete: rákapcsolódva a bennünk élő tudatos megvalósítás energiájához, amely szellemi és lelki erőket mozgósít bennünk – a sorsszerű dolgok meglépése isteni akaratunk fényében jöhet létre, magasztos énünk felé emelve lelkünk minden egyes gondolatát. Varázslatos ideje ez a nap a spirituális teremtő mágiáknak is.

Szeretettel várlak Spirituális Tanácsadásaimra, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy energiával töltekeznél,; ha szeretnél belenézni sorsod fordulataiba – A Tarot mindig segít!

CSODÁS NAPOKAT AZ ÁLDÁSOS JÚNIUSI NYÁR ENERGIÁIBAN!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Energetikai blokkoldások – energiaszint emelés, problémamegoldó energiákkal . Tarot – angyalmágiák.