Heti tarot – Növőholdban leszünk.

Növőholdas hetünk lesz.

A SZERENCSEKERÉK X.
Szerencse energiákkal kezdődik a hetünk. Légy bizakodó, teremtő részese életednek. Alázattal fogj mindenhez – örömben éld meg a napokat. Áldásos lehetőségek érkeznek hozzánk; jó hangulatban telnek majd a hét eleji napok ezért – oldásban, oldódásban leszünk, erőteljes energiákkal.(Kos növőholdunk van épp.)

A MÁGUS I.
Légy hálás minden napért!
Anyagi gyarapodás várható, harmonikus napok a családdal is. A lehetőségek körülötted teremnek, vedd észre őket. Ha elkezded gyakorlatban is kivitelezni terveidet (építkezésre, átalakításra, felújítás is alkalmas az energiatér) sikerre vezetnek, az ég is támogatni fog ebben. Ha munkahelyváltásban vagy épp, sikeres lehetsz, vállalkozásaikban is segítséget kaphatsz. (Bika növőholdba érkezünk meg.)

AZ ERŐ XI.
A hét végére is könnyebb energiákkal áld az ég. Könnyebb még a nem olyan jót is elviselni. Ha sorsutadon jársz a segítség mindig ott terem, ha eltévednél egyből észreveszed. A blokkok megjelennek, akadályokba ütközhetsz. A jelek egyértelműek lesznek.(Ikrek növőholdra számíthatunk.)

Kérd az őrangyalodat, bőség angyalodat, boldogság angyalodat, hogy álljon melletted és jó tanácsaival segítsen. Amikor hálás vagy minden jobban sikerülhet. Előbb mindig Neked kell adnod, hogy kaphass… kiáradásban élj. Amikor boldog vagy minden jobban megy majd. Légy kitartó, kreatív és sikeres leszel, még a váratlan helyzetekben is feltalálod magad.
Ne kapkodj, de ne is halogass! Ésszel-értelemmel: Merkúr-Plútóban leszünk, Jupiter is besegít.

Sikeres hetünk lesz! 

A tarot lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam:

Asajah, spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Személyes tarot jóslás, elemzés egyéni konzultációban, időpont egyeztetéssel kérhető.