Szerelemvonzás

A kapcsolatok pszichológiája.
Az életben semmi sem történik véletlenül.
Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre, és amelyekre mindig is vágytunk.
Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget – értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.– Ruediger Schache

A kisugárzásoddal vonzol.
Amit érzel, és ahogyan érzed, az meghatározza a kisugárzásodat. Olyan embereket vonzol tehát magadhoz, akik éppen ezt keresik, még ha különböző okokból is! Szeresd megad, hogy elérd a szeretet állapotát. Boldogságangyalod nagy segítséget adhat ebben.  Teljesedj ki és légy tudatos teremtője Életednek.
A tarot megmutatja, hogy hol tartasz épp ebben a feladatban.

 

Amikor már komolyan gondolod…
Sose a másik feledet keresd, hiszen ha ezt teszed még nem vagy ‘készen’ egy igazi,hiteles párkapcsolatra. A teljes egész tud csak teljes egészet bevonzani. Az auráddal vonzol, a lelked legyen tiszta, a szíved legyen nyitott. Mert, ha csak gondolod, hogy jó lenne az még kevés lehet… Dolgozz magadon. Ha te már készen vagy – vonzani fogod a párodat is. Ketten mindig minden könnyebb. 😉

A probléma-teszt segít a  gond hiteles kivizsgálásában.
Például, ha olyan embereket vonzol be életedbe,  akik nem tudják mit akarnak,  nem tudnak dönteni, és nem állnak ki melletted akkor valójában a te belső „filmeddel” van a gond. Mégpedig: Félsz az elutasítástól, és attól hogy ha természetesen viselkedsz, akkor  nem fognak szeretni. Nem tudsz döntéseket hozni, és azt várod hogy a másik hozza meg helyetted… stb.
A feloldások a változtatáshoz fognak segíteni. Abban, hogy dönteni tudj a szerelem mellett , az öröm mellett a saját értékeid mellett. Tudni, és akarni, hogy minden a saját döntéseiden múlik – akár tudatos, akár tudattalan. Ha határozott vagy, határozott embereket fogsz vonzani, és mindenképpen arra ösztönzöd majd őket, hogy őszinték legyenek…

 

Szerelmet vonzó energiák – szívcsakra behangolás.
A oldó-tisztító energiákkal segítségedre lehetek, hogy egy kiteljesedett létállapotba kerülve, rád találjon a szerelem. Szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb létállapot. Te is megérdemled a Boldogságot, az mindenkinek alanyi jogon jár! A Vénusz energiájában vagyunk a párra találás  évében.
‘Kívánom, hogy nagyon boldog légy!’

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Párkapcsolat elemzés.
Szerelmet-kapcsolatot vonzó angyalmágiák.
Tisztító oldások, szívcsakra harmonizálás, szívcsakra behangolás  – konzultációs ülésen.