HETI TAROT – Október első hetére.

A Plútó lassan, nagyon lassan, de elindul – a Vénusz tolatóban.

Erőteljes energiák hatnak – átalakító rezgésekkel hatalmas segítséget adnak – hagyjuk, hogy felsőbb énünk vezessen! Tedd le a terheidet, állítsd egészséges határokat és alkoss egy szebb, boldogabb, örömtelibb létet! Időnként el kell engednünk azokat, akik nem tartoznak hozzánk, néha át kell alakítanunk gondolatainkat, hogy egy sokkal pozitívabb életet teremtsünk magunknak. Ne ragaszkodj görcsösen és megszállottan, ahhoz, ami nem működik, ami nem hoz boldogságot, ami csak megszokásból van veled, mert  lehúzó terhet cipelsz. Őszi nagytakarítás van – a szemetet ki kell dobni – az elavult nézeteket felül kell bírálni! Radikálisan, meggondoltan, ésszerűen, tudatosan.

Hét eleje:
A Pápanő. II. Kapcsolataidban szeretettel légy jelen. A kommunikációdban a szíved vezessen, légy együttérző és empatikus. Légy gondoskodó és együttérző – szeretteidnek nagy szüksége van egy ölelésre, egy mosolyra, egy biztató szóra. Ha meditálsz nagy előre megérző képességet érsz el. Vigyázz azonban, hogy kiket engedsz közel magadhoz. Bízz a megérzéseiben és szerető törődésed ne pazarold hamis alakokra. Lehetnek körülötted álságos emberek – védd le magad, és légy körültekintő mindenben. A tieiddel bizalmas viszonyban leszel, érzed, tudod merre hány méter… Ha valaki az aurádban van és  mosolyogva az eredeti arcát elrejti előled, lelkeddel az igazi szándékát azonnal felismered,  és tudod, hogy ellened van-e vagy melletted voksol…csak figyelj, és érezd meg! (Ikrek-Hold.)

Hét közepe:
Torony. XVI.
Fordulj önmagad felé – pozitív cselekvő energiákkal, tudatosan lépkedj. Határozd meg a céljaidat,és törekedj arra, hogy végre is hajtsd őket.Erőd van, légy kitartó, de nem makacs, inkább reálisan lásd a dolgokat. Engedd el azokat a helyzeteket, amik lehúznak, ne segítsd töltekezni az energiavámpírokat. A fizikai lét ajándék – légy jelen a tudatos jelenben. Anyagilag és emberileg is gondold át terveidet. Hasznos és praktikus dolgoknak adj energiát – azon változtass, ami számodra jobb lesz!Terveid hamarosan beérnek, ne add fel a félúton. Lakás rendezgetésre, kisebb átalakításra is kitünő alkalom. Barátságok ápolásának is kedvez az időtér. (Rák-Hold, merkúri energiák hatnak.)

Hét vége:
A Hold. XVIII.
Vitás, kellemetlen helyzet közeledhet. Ne félj, mert akkor bevonzod a bajt. Kisebb akadályok lehetnek. Emlékezz minden csak feladat. A kihívások is csak azért vannak, hogy megoldjuk őket – nem ellenünk, értük vannak! Engedd el lélekterheidet és ne blokkold le magad. Ne kapkodj, légy biztos magadban, akkor helyesen cselekszel. Kis lépéssel előre a nagy dolgokban. Oldó, blokkoldó tisztító energetikai harmonizálással várlak, ha felkeresel. Légy bölcs és állj ellent a gonosznak! Alakítsd át az életed a jobbra… Életmódváltásra remek energiák vannak. (A Hold Szűzben.)

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam –  az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

„Ahogy érik benned inkarnációid bölcsesség-gyümölcse, úgy vonódik össze kifelé irányuló kapcsolatkeresésed a befelé-, tehát a végtelenbe néző, bölcs Remete attitűdjévé. A 18-as 9-essé redukálódott. Örülj ennek a redukciónak: jele, hogy inkarnációd nem volt hiábavaló!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A fenti egy általános jóslás – ha elakadnál személyre szabott útmutató tarottal várlak. Varázslatos, sikeres-teremtő, kreatív, örömteli hetünk legyen!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.

Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Tértisztítás. Angyalmágiák.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!