Lehetőségeid határtalanok!

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy teremtsetek. Mantrázni és elképzelni, vizualizálni is lehet.
Gyakran a tudatalatti blokkol valamiben, máskor a teremtő képzelet szab határt, s van az is, hogy nem adsz neki kellő idő-energiát, vagy pedig mindazt ami teszel nem örömben teszed! Először engedd el, azt amire már nincs szükséged – az elengedésnek a teleholdkor van a legjobb helye.

Ajánlom egy egyszerű gyakorlatot, nekem bevált, másnak is használhat: Amikor rászánod magad, hogy vizualizálj, előtte le kell majd csendesedned. Meditálj kicsit, vagy hallgass relax zenét, s ha már nyugalmad kiteljesedett hozzáláthatsz a teremtéshez is. Először is van a tudat és a tudatalattink. Na, most a bal oldal a tudatos én, a jobb a tudatalatti.  Sokszor e kettő mást akar. Először harmonizálni kell a rezgéseket. Lásd, hogy a harmadikszem csakrádnál van egy ajtó középen, s ezt húz szét  jobb és bal oldalra is. Most már a tudat és a tudatalatti is egyben lesz.  Emlékezz vissza arra, amikor valami miatt nagyon boldog voltál, és ebben az érzelmi állapotban folytasd tovább az egész gyakorlatot. A  Holt tenger illatát érzed, minden kékséges és tiszta most. Mond ki az alábbi mantrát: „Lehetőségeim határtalanok”! Majd képzelj el az aurádban a harmadikszem csakrád magasságában, attól 10 centiméterre egy csodás fénygömböt.  Ebbe a gömbbe vetítsd bele azt, ami el szeretnél érni – társíts hozzá dátumot, érzéseket, ízeket, hangokat, illatot stb. Azután pedig mond ki mit akarsz, először magadba, azután hangosan a fizikai szinten is. Majd mond ki az alábbi szómágiát: „Utasítom a tudattalan elmémet, hogy hajtsa végre a tudatos elmém alkotását. Kívánom hogy ez a gondolati forma a legmagasabb és legjobb jóként nyilvánuljon meg az összes érintett számára, és senkinek se okozzon kárt.”
Ez a gömb most már az aurádban rezeg, a te teremtményed, lényegében egy elementál! Ez az elementál hall téged. Hallja amit mondasz, és ha negatív leszel visszafordul, törlődni fog. Hinned kell benne, hogy igaz, és megvalósul. Bíznod kell benne, különben elillan. Most próbáld meg 9 napig behívni ezt a képet, nap, mint nap egyre részletesebben és színesebben látni fogod. Lesz olyan nap, amikor még az Univerzum is hozzátesz valamit, jelezve, hogy bátran csináld mert megkapod. Minden egyes alkalommal legalább 68 másodpercig tartsd a képet, és legalább 10 percig mond, hogy mi az amit el szeretnél érni! Ahogy ezt elolvasod 72 órán belül kezd el teremteni, megvágyott álmodat. Amikor azt tapasztalod, hogy halványul a kép, vagy elő sem jön többé, nem tudod vizualizálni – a harmadik nap után szokott előfordulni – akkor az azt jelenti, hogy nem lehet hozzá jussod. Vagy a karmád miatt nem lehet a tiéd, vagy pedig másként fog megvalósulni. Ilyenkor érdemes mást vizualizálni, a realitások talaján állva.

Ne feledd a teremtés művészete is benned is él – ne próbáld, csináld!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12