Heti tarot – Rák Újhold után vagyunk.

A héten jupiteri és neptunuszi energiák hatnak.

Egy érzelmekkel teli időszak veszi kezdetét a  napokban; hagyatkozhatsz a megérzéseidre, intuíciódban nem fogsz csalatkozni, a szíved vezet mindenben. Segítők is jelentkezhetnek, a jó szándék itatja át az egész hetet. Biztonságban, nyugalomban lehetsz.

Hét eleje:
Berta – Az Intuíció XXIV:
Egy-két megoldatlan ügyben karmikus akadályok lehetnek. Letisztult érzelmekkel oldhatók a helyzetek. Segítő jöhet életedbe, fogadd el. Szerelmi életedbe is jó kilátások lehetnek, légy pozitív mindenben.  Hagyatkozz a benned lévő Hold-energiára. (Rák-Nap, Bak-Plútó szembenállás.)

Hét közepe:
Szanatruq- A Ráció XXIII.
Együttműködés, szövetségben, kapcsolódás másokhoz
Ha egyensúlyra törekszünk, minden oldódik körülöttünk.
Szerelmi kapcsolat alakulhat, ha egyedül vagy. Kihívások jöhetnek egyébként pedig életedbe. Használd a racionális énedet.  (Vénusz Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban.)

Hét vége:
Jézus a Pártus – Az Igazság VIII:
Amit önmagadon dolgozták, megterem. A külvilág felé irányítsd a figyelmedet. A Való Élet vár, ott kell megfelelned. Bizonyítanod lehet. Egy kis önelemzés az alap – keresd meg azt, ahol a helyed van. Munka, kapcsolat, anyagiak.  Igazad lesz, s nyerhetsz. (Nap Rákban-Oroszlánban, és kvadrátban Uránusszal Bikában.)


Használd mágikus képességeidet a hét alatt. Teremts egy szebb-új világot Magadnak, társaiddal. Oldó, blokkoldó energiákkal szeretettel várlak, terápiás konzultációs időben kereshetsz.  Figyelj a megsejtéseidre és az álmaidra is – kitűnő tanácsokat adnak az égiek megint.  Hívd őrangyalodat, mindig segíthet.

„Vesd el szorongásaidat, félelmeidet, a világhoz s előítéleteidhez tapadó görcseidet – és megszűnik feletted a fizikai gravitáció anyaghoz húzó ereje. Szabad léssz, mint a madár, s főnixként szállsz fel a Napba az Egyetemes Szellemi Tűzgóc gyémántfehérségű fókuszába!” – Szepes Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.


Mágikus napokat kívánok Mindenkinek  a teremtéshez!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

A fenti egy általános jóslás- személyre szabott tanácsadással kereshetsz.