Sorsfeladati lehetőségek – megújulást hozó döntések.

Megújító, derűlátó tervezésben a hétvégében.
Először is az a fontos, hogy megtaláld a sok álarc közül, amit rád aggattak, s felvettél az idők során önmagadat, (nem könnyű feladat!) és azt a szerepedet, amit ebben a sorsban felvállaltál éld is meg.  Dolgozz azon, hogy nagyobb önbizalmad legyen, és ragadd meg a lehetőségeket, amit a sors hoz eléd mindenben. Csak pozitívan érsz el eredményeket. Minden arról szól, hogy tanulj a helyzetekben, és fejlődj. Az Igaz Ember mindent megköszön, a hála rezgése pedig egy erős spirituális szintre emel fel.
Párkapcsolati döntések időszaka a mai és a holnapi nap. Vénusz – Szaturnusz trigonban vagyunk, ez a fényszög az érzelmeket szimbolizálja. Teljes lelki megújulásban – lehetőség, hogy egy nehéz helyzetben lévő kapcsolatot meggyógyíthassunk, átfordíthassunk. A jól működőket pedig stabilizálva, optimális lelki-érzelmi szinten átélhessük, megélhessük. A dilemma arról szólhat, hogy a régi ideológiák, és a mostani újak, sorsfeladati minőségben is, hogyan illeszkedik bele a kapcsolatodba. Van ahol megmarad a régi minta, és lesznek olyan kapcsolódások, ahol másként fogják gondolni a sorsdolgokat a mostban. Jelentős változások várhatók tehát a párkapcsolatokban.  Az uránuszi energiákban Jupiter ráerősít és meghozza az újat.  Az új látásmód, sokat változtathat a hozzáállásokon, és a jobbításoknak fog erőt adni.
A szombati nap szaturnuszi nap, a vasárnap a Nap napja – minden kivilágosodik. A szombati éj fontos álomüzeneteket hozhat – azoknak, akik tudatosan álmodnak. Raziel Arkangyalt kérheted, hogy emlékezz a tanításokra, majd éberen. A holdhatások segítenek egész hétvégén értékesebben látni, mélyebben ráérezni az inkarnációs feladatainkra. Lassan elég erőnk lesz sorsunkban rendet rakni… Elengedni és az új jobb lehetőségeket megtenni.  A párkapcsolat mindig tükör – szellemi szinten fejlődésre sarkall. Szabadan, frissen, ne fájdalmaktól, félelmektől erősítve döntsünk. Figyelem a karmikus kapcsolatokat mindaddig nem lehet megszakítani, felbontani ameddig nem egyenlítőtek ki – mert a szétválással csak megerősödnének. (Az od- és éterikus szál harmonizálása, tisztítása azonban javasolt.)  A kiegyenlítődés viszont elhozza az égi társat, azt akivel folytathatod az utad. Az égi kapcsolatban élők – egymással még leszületésük előtt szerződést kötöttek a közös életre – minél közelebb vannak egymáshoz annál szabadabbak. A társak közös életprogramon dolgozva egymást segítik, pozitív hangulatban haladhatnak.


A hétvégére a Kazanlár csomagból a XIV: Mértékletesség – Iz-Ten-Gár lapot húztam. Az égiek vezették a kezem. A nagy lépés, amit jelent. Engedd, hogy a spirituális energiák áramoljanak. A harmonikus ember mindig vágyni tanul. Ha negatív vagy a váltás sajnos lehetetlen lesz számodra mindenben.)
Komoly feladatokkal érkezik az új életszakasz. Szerelemben harmónia, béke, szeretet, pénzügyekben javulás várható, munkában is megtalálod a helyed, a gyógyulás már úton van feléd, családi kérdésekben is javulás és harmónia várható.  A bölcsesség”, az okos előrelátás egyensúlya és mindenekelőtt mértékletesség által érhető el. A tarot bölcsessége élni tanít!

Szellemi vezetőinkhez, segítőinkhez is könnyedebben kapcsolódhatunk a mostani hétvégében – érdemes mély meditációkat tartani. Hivjuk Raquel Arkangyalt, hogy megtaláljuk az összhangot, és rendet tudjunk teremteni életünkben. Az akvamarin kristállyal jobban ráhangolódhatunk energiájára.
Jósnőhöz is érdemes most menni.  Szeretettel várom a spirituális úton levő hölgyeket – ha friss energiákra, segítő tanácsara lenne szükséged, bejelentkezz be bátran!

A napok folyamán fáradékonyabban lehetünk, lazítsunk ezen a hétvégén inkább. Lelkünkben saját szerepeink felismerése és átdolgozása folyik. Nagyon erős energiák vannak- az újhold hatása három napig tart majd és segít a nagy átalakulásban, a hosszú távú terveink valóra váltásában is. Lassan, lépésről lépésre haladva, türelemmel és kitartással kezdhetjük el majd  tettekkel is a sorsfordító folyamatot. Sok sikert hozzá, az erőt az égiek adják – te csak légy nyitott az átalakulásra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot: Sorsfordulati döntéseknél.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítások.
Oldások,blokkoldások – teremtő mágiák.