Heti tarot – telehold felé tartunk!

Érzelmes napok előtt állunk! Szombaton telítődik a Hold.

A VÁLASZUTAK VI.
A hét elején a lelked hangjára figyelj! Érzelmi kinyílás, a kapcsolatok kialakításának kedvező energiák érkeznek. Talán kicsit feszültebb lehetsz, a tűz elem dolgozik benned. (A Hold az Oroszlánban növekszik!)

A TORONY XVI.
A hét közepe felé már érdemes  tisztogatni kicsit és felállítani a határaidat is. Néhány embert el kell majd engedned az életedből. Légy türelmes és alapos ezekben az ügyekben, csak precízen – ‘sárkánykodni’ tilos! (A Hold a Szűzben rezeg.)

A HOLD XVIII.
A hétvégén egy alapos önvizsgálatban lehetsz.  Eldöntheted merre és hogyan tovább az úton, hogy pozitívat teremthess. Komolyan összpontosítsd, mert a levegő elem szétszórttá tehet. Telítődik a hold, töltődj fel a hétvégével! És megérkezhetsz végre önmagadba! (Mérleg teleholdba érkeztünk meg.)

A héten rosszindulatú emberekkel is érintkezhetsz, engedd el a sérelmeket és engedj utat a pozitív hullámoknak. Habár a  fehér irigység motiválhat  – a fekete viszont akár rontást hozhat. Még jobban  tisztítsd magad, és fényezd az aurádat is – támogatlak ebben. Semmiképp ne légy rideg mert sok ellenséget szerezhetsz! Az empátia bizalmas  barátod lehet, rendez mindent nyitott szívvel.  Nagy ívben kerüld a negatív embereket! A pozitív mantrák  segíthetnek. Az Univerzum  csodás megoldásokat tartogat neked! Hétvégén már  a Húsvétvasárnap, a szent ünnep érkezik el. Vedd fel a kapcsolatot őrangyaloddal ebben segíthetek neked. A héten újraértékelheted a kapcsolataidat és a párkapcsolatodat is. Figyelj a megérzéseidre – a szíved tudatossága fontos válaszokat rejt.

„Minél jobban odafigyelsz, annál többet hallasz, minél többet hallasz, annál mélyebben értesz.” – Khjence rinpocse

A lapokat a Kázánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

A fenti jóslás általános jellegű. Személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető. Bejelentkezés: 20 278 26 12
Skype: asajah1

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások, blokkoldások.
Angyalkommunikáció