Hétvégi csillaglesen – a novemberi időben!

November 29-én a Neptunusz elindul égi útján!

Vasárnap a Neptunusz direktbe vált – hosszan tartó tolatása után újra aktívba vált, a Halak jegyében.

A Plútó, a Szaturnusz, a Mars és a Merkúr már aktívban. Hétvégétől pedig  a neptunuszi energiák által lendületet kapnak álmaink, régóta dédelgetett vágyaink, és merünk lépni, cselekedni, hozzáfogni, nekilátni a fizikai szintű megvalósulásnak is.
Spirituális hited újra rád találhat – misztikus üzeneteket újra aktiválhatsz, szerencsés útra találhatsz. Belső egyensúlyodat megtalálva, új motivációkkal, inspirációikkal gazdagodhatsz a különleges energiák alatt.
A Neptunusz a megérzések bolygója, eleme a víz, a női jegyet erősíti. Erősíti a teljességet, a test-lélek-szellem közötti összhangot. 

Aktivitásában megnő a könyörületesség, a segítőkészség és az empátia, az együttérzés szeretet energiája. A neptunuszi energia arra sarkallhat,  hogy egy nehéz élethelyzettől megválj, ki merj lépni az áldatlan állapotból  és az új sorskörben, felelősséggel vállald fel a sorsodat.
Erősíti a teljességet, a test-lélek-szellem közötti összhangot. 
Felerősödik a gyógyító imák, energiakezelések, zenék gyógyhatása – előkerülhetnek előző életedből származó különleges képességeid is.
A neptunuszi időben szeretettel várom azokat a hölgyeket, akik szívesen vennének részt angyalos vezetett meditációkon, vagy angyali tisztító rituálékon, illetve szeretik azon spirituális foglalkozásokat, ahol fény derülhet előző életbeli beavatásokra is. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu