Hogy boldog kapcsolatban élj!

„Az önmagaddal kapcsolatos negatív érzések végzik a legnagyobb rombolást az életedben, hiszen minden más érzésednél erősebbek. Bárhová mész, bármit csinálsz, magaddal viszed ezeket a negatív érzéseket; minden pillanatodat átszínezik, és mindent bepiszkolnak, amihez hozzáérsz. Olyanok, akár a mágnes: még több elégedetlenséget és csalódottságot vonzanak magukhoz minden dologgal kapcsolatban, amibe csak belefogsz. Ha viszont hálás vagy azért, aki vagy, csak olyan körülményeket fogsz az életedbe vonzani, amelyek hatására még jobban érzed majd magad a bőrödben.” – Rhonda Byrne

Engedd el a sérelmeidet!
Február 19-én vasárnap elindult a Vénusz és a Mars kvadrátja, amely most március 5-ig  a párkapcsolati dolgainkat szimbolizálja.  A kapcsolati, párkapcsolati  gyógyulások ideje lehet. Nagyon jó energiák lesznek azoknak, akik szeretik egymást, és egy jobb minőséget szeretnének elérni a kapcsolatukba – azon dolgozva nagyon haladhatunk. Amelyik kapcsolatok nem elég erősek, gyengék a szerelem-szeretet alapoknál azok bizony elégnek. (Ahol esetlegesen az egyik nem szerelmes, csak szeretne lenni, de nem tud kiteljesedni, mert még az exéhez kötődők. Mivel kettőt egyszerre nem lehet szeretni, az egyiket el kell majd engedni…) A hiteles férfi-női szerepek energetikai kialakulásának nagy segítője lesz ez az időszak. Tudatosan, de szívvel kezdj hozzá – engedd el a múltból eredő sérelmeidet.

 

Kapcsolati oldások, blokkoldások – terápiában.
Ha nincs „dolgod” egy helyzettel, egy emberrel és Te mindenképp uralni akarod, vagy nem engeded el, pedig szenvedsz tőle… vele, miatta… ezt nevezik önsorsrontásnak. S ha önsorsrontásban élsz, mit remélsz?! Nem a saját utadon élsz. Nem a saját életedet éled. Gondoltad már, hogy ha elengeded, oldod a problémát akkor visszatérhetsz a sorsutadra is?! És onnan kezdve minden, de minden áldássá alakul?!
A tudatalatti blokkok oldása, az od-és éterikus szálak elvágásával – spirituális elengedő meditációval – tudok neked segíteni a terápiás ülésen, hogy egy tiszta helyzetbe kerülve lépj.  Ha tudatosan tudod, hogy akarod, menni fog – mert jól felfogott érdeked szolgálja, hogy boldogságban élj!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadó Hölgyeknek:
Sorselemzés.
Blokkoldások – elengedő szertartások – önbizalom erősítés – tudat tisztítás.