Törekedj a magasabb rezgésszint felé – lelkedből élj!

Hatodik érzékünk az érzékeken túli észlelés.
Ez a lehetőség minden embernél meg van, hogy használni tudjátok ezt az erőt arra van szükség, hogy időnként lecsendesedve figyelj legbelső önmagadra. A Felsőbbrendű Én egyenes összeköttetésbe áll az isteni tengelyünkön keresztül az Univerzum erejével.
Minél tisztábbak az energiáid annál pontosabbak lesznek az előre megsejtéseid.

Nagyon fontos az otthoni tértisztítás és a saját csakráink tisztasága!
Ha minden egyes csakrád megfelelő sebességgel jár és az aurád tiszta-fényes ragyogó színekben pompázik, mentes mindenféle negatív elementáltól akkor tudsz igazán „teremteni”! Ha valóban igazán spirituális emberként élsz,  megtudod érteni a jeleket, észre fogod venni az üzeneteket. Mély meditációban akár a felemelkedett mesterekkel, saját szellemi vezetőiddel is kommunikálhatsz. Ha nyitottak, és aktívak a felső transzcendentális – és legalsó földhözkötő földcsillag – csakráid máris készen állsz, hogy erős talapzattal, hatalmas energiákkal, már motivált teremtő erővel éld a sorsodat! A terápiás ülése keretében lehetőség van a transzcendentális csakrák aktiválására és behangolására is, a harmadikszem csakra is kiteljesedetebbé válik. Tégy azért, hogy egy  tiszta, emelkedett rezgésszinten élj – saját elemed minősége szerint! – tértisztító technikákkal segítségedre lehetek, ha felkeresel.

Amikor otthon vagy önmagadban, a lelked jelez.
Amikor harmóniába kerülsz önmagaggal, békét és nyugalmat hoz egy helyzet, vagy egy munka, egy ember neked, ez a te életed, és az a te hivatásod, és az a te ’embered’. Ha tisztába kerülsz a jó és a rossz tulajdonságaiddal – megismered az erősségedet és a gyengeségedet is. Meg tudod érteni honnan jössz és hová tartasz. Ha Felismered mindezt, akkor már nincs más dolgod csak figyelj a megérzéseidre és csakis a legjobb dolgok történnek veled.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Csakraharmonizálás – aktiválás, energetikai szint emelés, harmadik szem csakra tisztítás – egyéni konzultációban is!